Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gdje su milijuni?

Kći tragično preminule rock zvijezde ostala bez ostavštine

Foto: PIXSELL/Reuters/Youtube
1/6
03.11.2019.
u 12:03

Podsjetimo, Hutchence je u dobi od 37 godina počinio samoubojstvo u Sydneyju u hotelskoj sobi, a sada o razdoblju nakon stravičnog događaja piše Michaelova starija sestra Tina.

Lijepa 23-godišnja kći tragično preminule rock zvijezde Michaela Hutchencea, Heavenly Hiraani Tiger Lily, viđena je u Perthu s dečkom Nickom Albrookom, a DailyMail piše kako vodi normalan i skromni život nakon što nije naslijedila niti novčić poslije očeve smrti.

Inače, Hutchenceova ostavština procjenila se na 16 milijuna funti, odnosno 138 milijuna kuna.

Poslijednje objave na društvenim mrežama otkrile su kako par uživa u dugim šetnjama po pustinji i vrtnim zabavama uz roštilj što je daleko od divljeg hedonističkog načina života kakvog su imali njezini roditelji Michael Hutchencea i Paula Yates. Dok svijet misli da je Tiger Lily nasljednica dijela bogatstva rock ikone, u stvarnosti, koju opisuje njezina tetka Tina u knjizi koja će biti objavljena početkom sljedeće godine, Lily je jedva dobila išta, za razliku od njezinih polusestara Fifi i Pixie Geldof. 

Podsjetimo, Hutchence je u dobi od 37 godina počinio samoubojstvo u Sydneyju u hotelskoj sobi, a sada o razdoblju nakon stravičnog događaja piše Michaelova starija sestra Tina, Lilyna tetka, koja tvrdi da bi se pjevaču slomilo srce kad bi vidio što se dogodilo Tiger i ostatku njegove obitelji.

- Isplatili su njezino školovanje, dadilje i uzdržavanje do 18. godine, ali veće svote koje je trebala dobiti kad navrši punoljetnost i 21. godinu života nikad nije dobila. Moje pitanje je - kako se usuđuju? - rekla je Tina za The Mail dodavši kako je njezin brat radio s INXSima 20 godina i želio je ostaviti novce za svoju kćer i obitelj, ali nitko od njih nije vidio ni novčića. Ona se nakon toga nastavila boriti za svoj dio novca bratovog bogatstva, ali bezuspješno.

Umirovljena holivudska vizažistica Tina nije svoju nećakinju vidjela od 2000. godine, odnosno otkad je njezina majka Paula preminula. Tiger se nedavno požalila kako se osjeća izopćeno od strane očevih bivših suradnika iz benda. 

- Nitko ne doživljava tko sam ja ili moj udio u glazbi ili ikakvoj ostavštini - rekla je Tiger nedavno. 

Rodila se 1996. godine i odmah upala u kaos showbiza u kojem su njezini roditelji, dvoje ovisnika, pokušali odgojiti malenu curicu dok su se borili s vlastitim demonima. Na raspolaganju je uvijek bilo puno novaca - INXSi su prodali preko 60 milijuna albuma diljem svijeta, a Hutchence je "iskeširao" zavidan broj nekretnina - vila u južnoj Francuskoj, kuća u Sydneyju, dvorana za kuglanje i kuća u Londonu.

Ključne riječi

Komentara 1

DD
dr dragon
10:36 04.11.2019.

Nemogu uspjeti ako se ne drogiraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije