Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Kći Tončija Huljića nasmijala pratitelje detaljem iz doma

Foto: Instagram
1/8
14.01.2020.
u 22:06

Naime, Hana je jako bliska s roditeljma i bratom, a majku Vjekoslavu česti prati na eventima.

Glazbenica Hana Huljić, kći Vjekoslave i Tončija Huljića na društvenim mrežama se prisjetila djetinjstva.

Objavila je fotke dok su ona i njezin brat Ivan bili djeca. U opisu je napisala "Nedavno" i dodala emotikon pilića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nedavno...🐥

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

 

Naime, Hana je jako bliska s roditeljma i bratom, a majku Vjekoslavu česti prati na eventima.

Prošle godine je izbacila svoju prvu autorsku pjesmu, ali njezin stvaralački duh ne miruje pa je radila i na songovima 'Žute minute' i istovremeno pisala orkestracije. 

- Kod nas je uvijek užurbano i radno. Naravno da svatko ima svoje mišljenje o pjesmama i svi smo temperamentni, pa je potrebno naći kompromise i ponekad poslušati tuđi savjet. Nalazili smo se svi za klavirom tijekom nekoliko dana da vidimo na čemu smo, a našli smo se nekoliko puta i s autorima predstave, Igorom Weidlichom i Igorom Barberićem, pa bismo na licu mjesta po potrebi mijenjali pjesmu ili radnju. Doživjeli smo mnoge anegdote s Igorom Barberićem dok je improvizirao likove i nasmijavao nas cijelo vrijeme, a to ćete moći vidjeti u predstavi! - otkriva najmlađa predstavnica obitelji Huljić, te dodaje: “Zahvalna sam što mi se ove godine, nakon perioda 'traženja' otvorilo nekoliko prilika i projekata kojima sam se htjela baviti. Čeka me rad na daljnjem pisanju orkestracija i pokušavam uhvatiti vremena da odem u studio i radim svoje pjesme, tako da sam mirna kada imam svoju svrhu. Nadam se da je to tek početak onoga što ću još napraviti, a čim uhvatim vremena, želim se posvetiti i radu na svojim novim orkestralnim skladbama - govori Hana puna planova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije