Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studentica

Kći Tomislava Karamarka pokazala kako joj izgleda život u Londonu

Foto: Instagram
1/7
10.11.2020.
u 08:35

Lana Karamarko živi u Londonu gdje je upisala magistarski studij na privatnom sveučilištu.

Kći bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka trenutno živi u Londonu gdje je odlučila nastaviti svoje obrazovanje. Lana Karamarko nakon što je dobila diplomu na Zagrebačkoj školi ekonomije i managmenta odlučila je nastaviti svoje školovanje na privatnom sveučilištu Regent's u Londonu gdje je upisala magistarski studij, piše T portal. U Velikoj Britaniji opet su postrožene mjere zbog pandemije koronavirusa i uveden je novi lockdown pa se 25-godišnja Lana na svom Instagramu prisjeća dana kada nije bila zatvorena kod kuće i uživala je u šetnjama i istraživanju Londona čije ulice su joj odlično poslužile da njezine fotografije na ovoj društvenoj mreži izgledaju kao iz modnih časopisa.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Karamarkova kći iz prvog braka sve do prošle godine držala se podalje od medija i nije davala izjave, a pristala je to učiniti prošle godine kada je bila tajnica Rotaract kluba Zagreb Kaptol i kada je klub organizirao humanitarnu reviju u svrhu skupljanja novca za izgradnju senzoričkog parka. Lana je tada pričala o tome kako se slaže s ocem i pomajkom Anom Šarić.  Rekla je tada kako joj otac uvijek govori da izabere sama čime se želi baviti. 

- Njemu je svejedno, kaže da je bitno da sam sretna i zadovoljna - rekla je tada Lana i dodala kako je njezion otac privatno uvijek nasmijan i voli se zezati.  -Uvijek s ponosom kažem tko sam i što sam. Mislim da imam na koga biti ponosna. Svoju obitelj jako volim i poštujem, a sad koliko će mi to odmoći... Svakakvih komentara će biti i mene to ne dira više toliko - rekla je Lana u razgovoru za RTL Exkluziv.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
10:43 10.11.2020.

Ovdje se zarađuje od korupcije i hrvatstva a onda se djeca šalju na skupa školovanja u razvijene i uređene države zapada. Takve volimo, takve biramo.

Avatar Nilski konj
Nilski konj
08:53 10.11.2020.

Nije moguće da kćer jednog takvog vjerodostojnog domoljuba studira vani!?

Avatar HDZ.LPG.bojna
HDZ.LPG.bojna
09:35 10.11.2020.

Sto fali Mostaru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije