Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grozna situacija

Kći slavnih glumaca otkrila stravičan razlog zašto su njezini razvedeni roditelji zajedno u izolaciji

Bruce Willis i Demi Moore u karanteni
Foto: Instagram
1/8
23.04.2020.
u 12:16

Podsjetimo, američki glumci i bivši bračni par Bruce Willis i Demi Moore dokazali su da je prijateljstvo nakon razvoda itekako moguće. Vrijeme koje provode u karanteni krate zajedno, u društvu djece.

Kći Brucea Willisa i Demi Moore, Scout objasnila je zašto je u karanteni s razvedenim roditeljima, te zašto s njima nije njezina pomajka Emma Hemming. 
 - Moja pomajka je trebala doći ovdje s moje dvije male sestrice, ali starija, koja će uskoro navršiti šest godina, nije znala da ne smije dirati odbačene igle. Pronašla ih je u parku i pokušala si je njima nabosti tenisicu, ali se pritom ubola u nogu - objasnila je Scout.

- Tako je moja pomajka morala ostati u LA-u i tamo čekati nalaze od liječnika, a tata je došao ovdje... U međuvremenu je nastala ludnica s putovanjima i pomajka je ostala u Los Angelesu sa sestricama - dodala je.

Podsjetimo, američki glumci i bivši bračni par Bruce Willis i Demi Moore dokazali su da je prijateljstvo nakon razvoda itekako moguće. Vrijeme koje provode u karanteni krate zajedno, u društvu djece. Da bi dokazali koliko su zapravo složna obitelj čak dva desetljeća nakon razvoda, cijela obitelj se fotkala u istim pidžamama, čime su definitivno oduševili obožavatelje.

Bruce je čak bio i na vjenčanju kada se udavala za glumca Ashtona Kutchera, a podržao ju je i kada je izdala svoje memoare prošle godine. Čini se da je Bruce bivšoj supruzi oprostio i što je u napisala da su brak okončali jer je bila uvjerena da ju vara, te da ju je počeo podsjećati na vlastitu majku. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
18:37 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
16:16 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar HelenMI90
HelenMI90
15:00 23.04.2020.

a︆­b︆­r︆­e︆­.︆­a︆­i/a16n

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije