Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
61. dodjela Grammy nagrada će se dugo pamtiti

Kći poznate pjevačice izazvala smijeh na internetu zbog ovog poteza

Screenshot/Twitter
11.02.2019.
u 09:44

Dok su svi oko nje pljeskali nastupu, Rhonda Ross Kendrick je razgovarala na mobitel.

Sinoć se u Los Angelesu održala svečana dodjela Grammy nagrada, a cijela večer bila je u znaku žena koje su definitivno zavladale ceremonijom. Lady Gaga, Dolly Parton, Diana Ross samo su neke od diva koje su večer učinile nezaboravnom.

Pored dirljivog govora Michelle Obame i energične izvedbe Jennifer Lopez, prava zvijezda večeri  postala je Rhonda Ross Kendrick, kći Diane Ross.  Naime, tijekom jučerašnjeg događaja pojavila se na ekranu samo na trenutak i postala je instant hit na društvenim mrežama. Dok su svi oko nje pljeskali nastupu, Kendrick je razgovarala na mobitel.


Mnogi se pitaju zašto je bila na mobitelu, s kim je mogla razgovarati usred dodjele, je li znala da ju snima kamera, a internet se nije suzdržavao od reakcija.


Njezina majka Diana proslavila je  75. rođendan mjesec dana unaprijed pjevajući posebni miks svojih hitova. – Sretan mi rođendan! - uzviknula je po završetku pjesme Diana Ross.

-Diana Ross koja viče „Sretan mi rođendan“ je moja energija cijele 2019. godine. –  napisao je novinar Astead W. Herndon iz NYTimesa na svom Twitteru.

Rođendan joj je 26. ožujka.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar budalamanemakraja
budalamanemakraja
13:57 11.02.2019.

obojen@ rijesva robu za veceras

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije