Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUT MAME

Kći poznate Hrvatice nakon mnogo vremena pojavila se u javnosti, izrasla je u pravu ljepoticu

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/9
26.03.2021.
u 12:04

Uz Sarah, koja već godinama uspješno pliva PR vodama, Suzy sa suprugom Narcisom ima još dvije kćeri, Hannah i Taru. Hannah, 23-godišnjakinja, izrasla je u pravu ljepoticu, što se može vidjeti i po fotografijama na njezinom Instagramu, a uz ljepotu krasi je i poduzetnički duh

Bivša manekenka i dugogodišnja poduzetnica Suzy Josipović Redžepagić, osim na poslovnom planu, ispunjena je i na onom privatnom. Suzy je majka triju kćeri, od kojih je najeksponiranija Sarah koju Suzy ima iz prvog braka.

Uz Sarah, koja već godinama uspješno pliva PR vodama, Suzy sa suprugom Narcisom ima još dvije kćeri, Hannah i Taru.

Hannah, 23-godišnjakinja, izrasla je u pravu ljepoticu, što se može vidjeti i po fotografijama na njezinom Instagramu, a uz ljepotu krasi je i poduzetnički duh

Foto: John Pavlish

Hannah se rijetko pojavljivala u javnosti, a jučer je snimljena na Bioderminu proljetnom druženju, na kojem je predstavljena nova linija zaštite od sunca. 

– Odlična je studentica, sve je redovno položila, vrlo je odgovorna i ozbiljna. Nedavno je snimila reklamu za Hrvatsku turističku zajednicu, nosila je nekoliko revija, ali taj je posao ne zanima. Kad je bila u sedmom razredu osnovne škole, dobila je ponudu da ide snimati jako dobro plaćenu reklamu u Beograd, no tata joj to nije dopustio. Ima svoju kućicu AperEATivo na Food Film festivalu već nekoliko zadnjih godina na kojoj prodaje Cubano sendviče. Jako sam ponosna na nju – rekla je Suzy prije dvije godine za T portal.

Najbolji trenuci s dodjele Večernjakove ruže

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Toncek79
Toncek79
12:53 26.03.2021.

Sve se stavi kao i u svaku pitu sa zeljem, samo što je drugi rad. U tepsiju stavimo 2 kore, naravno podmažemo i prvu i drugu, a i odvojimo dvije kore za pokriti smjesu. Sastojke stavimo koliko hoćemo čega i u tu smjesu onda izlomiti na komadiće preostale jufke i promješamo. Sve to istresti na one 2 kore što smo stavili u tepsiju i prekriti sa odvojene dvije kore, eto ga peći malo duže nego običnu pitu.

BU
Bubreg2020
12:40 26.03.2021.

Dobra!

HA
Hard
13:38 26.03.2021.

Toncek-respect

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije