Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon tužbe

Kći Paula Walkera dobiva 10 milijuna dolara zbog očeve nesreće

Paul Walker
Foto: /DPA/PIXSELL
1/4
10.04.2016.
u 13:30

Njezina tužba protiv tvrtke Porsche još traje, iako je policija u Los Angelesu zaključila da je za nesreću kriva prevelika brzina, a ne mehanički kvar.

Kći Paula Walkera dobit će deset milijuna dolara odštete iz imovine čovjeka koji je vozio automobil u kojem je poginuo zajedno s poznatim američkim glumcem 2013., piše u nedjelju BBC.

Walker je bio suvozač u Porscheu Carreri GT koji je u trenutku nesreće vozio Rodger Rodas.

Zbog prevelike brzine sportski automobil udario je u stablo i stup rasvjete u Santa Clariti, sjeverno od Los Angelesa.

Novac od odštete bit će uplaćen u zakladu Walkerove kćerke Meadow (17). Njezina tužba protiv tvrtke Porsche još traje, iako je policija u Los Angelesu zaključila da je za nesreću kriva prevelika brzina, a ne mehanički kvar.

Walker je poginuo u vrijeme snimanja posljednjeg nastavka uspješne akcijske franšice "Brzi i žestoki".

Nakon što je prikazan 2015,, film je na kinoblagajnama diljem svijeta zaradio 1.5 milijardi dolara i postao jedan od najisplativijih filmova svih vremena.

>> Charlize Theron negativka u ekipi 'Brzih i žestokih'

>> Porsche nije kriv za smrt glumca Paula Walkera

Komentara 1

AN
ANTIkomunist55
15:58 10.04.2016.

lesinari se skupljaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije