Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skinula se do gola

Kći Obi-Wan Kenobija razotkrila svoje čari u Playboyu

Foto: Press Association/Pixsell
22.04.2018.
u 17:42

Na društvenim mrežama pojavile se se fotografije nage kćeri slavnog škotskog glumca Ewana McGregora

Jabuka nije pala daleko od stabla pa je i kći Ewana McGregora krenula očevim stopama kroz bespuća šoubiznisa.

I dok je tata pažnju na sebe skrenuo ulogama u filmskim klasicima kao što su Sasvim malo ubojstvo, Trainspotting, Moulin Rouge ili pak kao Obi-Wan Kenobi u serijalu Ratovi zvijezda, Clara je svoj očiti talent odlučila pokazati na stranicama magazina Playboy.

Instagram za zabilježio znatni rast prometa na svojim stranicama čim su se na ovoj društvenoj mreži pojavile slike 22-godišnjeg modela, viđenog kamerom fotografa Ungana Agriodimasa.  

Lijepa plavuša baškari se na krevetu gola kao od majke rođena, prekrivena tek gustim slojem šminke oko očiju i tetovažom ispod grudi.

Fotografija se može pogledati i na Playboyevom službenom Intsagram profilu gdje je Clara predstavljena kao "22-godišnja stanovnica Brooklyna i diplomantica njujorškog sveučilišta" pa tek onda, usput,  kao kći još uvijek nešto poznatijeg oca.

 

PLAYBOY shot by @ungano_agriodimas @playboy

Objavu dijeli claramcgregor (@claramcgregor)

Inače, otac i kći u dobrim su odnosima na koje nije pretjerao utjecao raspad braka Ewana McGregora i Eve Mavrakis nakon 22 godine zajedničkog života.

Komentara 1

SA
sargu123
21:06 22.04.2018.

Lijepo tijelo ali zubi...kao u one Franke. Užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije