Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wow

Kći najpoznatijeg repera na svijetu oduševila izgledom, no našli joj i jednu zamjerku

Foto: screenshot/instagram
1/3
27.03.2019.
u 11:19

Haile Scott Marshall (23), kći najpoznatijeg repera na svijetu Eminema, oduševljava svojih milijun i pol pratitelja na Instagramu fotkama na kojima izgleda savršeno, ali našli su joj zamjerku kojoj se nije nadala.

Kći svjetski poznatog repera Eminema, Hailie Scott Mathers (23) na svojim zadnjim fotkama na Instagramu oduševila je gotovo milijun i pol sljedbenika.

– Tvoj će otac poludjeti kad te vidi takvu – napisao je njezin obožavatelj koji je ovim komentarom prikupio najviše komentara. – Ipak je ona još uvijek njegova malena djevojčica – dodao je još jedan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

aloha

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Komplimenti su se redali jer su pratitelji ostali oduševljeni njezinim trbušnim mišićima. "Kakvi trbušni mišići", "Predobro izgledaš", samo su neki od komentara u kojima su hvalili kći repera. Iako ima čak 102 objavljene fotografije na Instagramu, ni na jednoj se ne nalazi sa svojim ocem, a to su joj neki i zamjerili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i don’t think i’ll ever stop posting about this place #tbt

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

– Razočaravajuće je što nemaš nijednu sliku s ocem – znali su joj reći, ali izgleda da se Hailie ne namjerava proslaviti na račun svog oca.

Pogledajte koji su poznati glumci i voditelji umrli za vrijeme snimanja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ZLO
ZLO
12:49 27.03.2019.

Odličan članak vecernji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije