Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslije razvoda

Kći najpoznatijeg hrvatskog tajkuna dubokim dekolteom ukrala pažnju u svatovima

Foto: Instagram screenshot
1/4
24.06.2019.
u 08:44

Na svadbenoj svečanosti bliske prijateljice Ivone Janjić, Iva Todorić odlučila je nositi dugačku šljokičastu haljinu s dubokim izrezom.

Iako je nedavno potvrđeno da se Iva Todorić rastaje, to se nimalo ne može vidjeti na njoj. Naime, kći Ivice Todorića na svadbi bliske prijateljice Ivone Janjić nije skidala osmijeh noseći šljokičastu haljinu i kosu svezanu u punđu.

Haljina s dubokim dekolteom naglasila je njezine adute, a crveni ruž je ostavio dojam ozbiljnosti.

Na društvenim mrežama zaredalo je dosta fotografija sa spomenute svadbe, a na njima Iva pozira s mladenkom te nekadašnjom manekenkom Ivom Radić, s kojom je bila nerazdvojna. Prije tri godine odnos im je zahladio, ali su se prošle godine odlučile pomiriti na svadbi Anje Stojković, kćeri jednog od najpoznatijih srpskih nogometaša Dragana Stojkovića Piksija.

Nedavno su se Iva i njezin bivši suprug Hrvoje Balent nakon duljeg razdoblja odvojenog življenja odlučili službeno razvesti poslije 18 godina braka.

– Već dugo ne živimo skupa. Razvod je samo formalnost – rekla je Iva za 24 sata krajem prošlog mjeseca. Bivši supružnici nisu angažirali odvjetnike, a Iva je s djecom ostala živjeti u Kulmerovim dvorima, koje obitelj Todorić iznajmljuje za razne prigode.

Podsjetimo, par se vjenčao 2001. godine na  spektakularnom vjenčanju u tadašnjem hotelu Intercontinental. Na raskošnoj svadbi od 300 uzvanika pjevao je i Jasmin Stavros. U braku su dobili troje djece: Taru, Ivana i Antu. Prve naznake da u braku postoje trzavice pokazale su se prije dvije godine, kada je Iva na društvenim mrežama promijenila prezime iz Balent u Todorić. No do službenog razvoda doći će tek ove godine. 
 

Ključne riječi

Komentara 28

SI
siglinde
08:52 24.06.2019.

Kako nebi ukrala pogled kad je šira od objektiva.

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
09:00 24.06.2019.

Otac joj u zatvoru a ona se smije, blista islavi li slavi. Kao da joj je celebrity status njezina zasluga. Cudan svijet.

VR
Vrac666
10:46 24.06.2019.

Riječ tajkun su pomiješali sa riječju kriminalac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije