Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trudna mama, trudna kći

Kći legendarnog pjevača u isto vrijeme postat će majka i baka

mick jagger
Foto: Instagram
1/2
12.02.2014.
u 14:39

Kći Micka Jaggera, 42-godišnja Jade Jagger otkrila je kako je u šestom mjesecu trudnoće, što znači da će ona i njena 21-godišnja kćer Assisi postati majke u isto vrijeme

Kći Micka Jaggera, 42-godišnja Jade Jagger otkrila je kako je u šestom mjesecu trudnoće, što znači da će ona i njena 21-godišnja kćer Assisi postati majke u isto vrijeme.

- Sretna sam što mogu objaviti kako će ova baka postati majka. Šest mjeseci sam trudna - napisala je dizajnerica nakita ispod fotografije koju je objavila na svom Twitteru.

Jade je u braku s Adrianom Fillaryjem, DJ-em i promotorom, s kojim se vjenčala u siječnju 2012. godine.

Rock legenda Mick Jagger bio je oduševljen činjenicom da će postati pradjed, kaže Assisi, koja ga je nazvala da mu kaže da očekuje dijete.

Sedamdesetogodišnji Mick već ima sedmoro djece i četvero unučadi, no uskoro će po prvi put postati pradjed.

>>Mick Jagger: Neću pisati memoare, to je depresivno i dosadno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije