Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna godišnjica

Kći Kemala Montena prisjetila se oca emotivnom objavom: 'Tako mi fališ'

Kemal Monteno
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/3
21.01.2019.
u 16:12

Lora je ocu posvetila stigove njegove pjesme bez tebe, ali i rekla koliko joj nedostaje.

Lora Monteno prisjetila se oca Kemala povodom četvrte godišnjice njegove smrti.

Na Facebooku je u emotivnoj objavi citirala stihove njegove pjesme "Bez tebe", te dodala i koliko joj nedostaje.

"Sve što je ružno da zaboravim, ali ne ide. Bez tebe život kao da stao je. Tako mi fališ moj najdraži, najbolji, najvoljeniji. Volim te puno dalje od neba" napisala je Lora u objavi uk koju je dodala i poveznicu njegove pjesme

 

Ključne riječi

Komentara 2

NM
nina.martinovic74
09:30 22.01.2019.

To mu je unuka! Kakvi ste vi to novinari?!

DU
Deleted user
18:47 21.01.2019.

Hej Kemo! U taj dan, 22. siječanj 2015. kada spoznah da više nisi, izađe iz mene na bijeloj pozadini ovo: ...i da lebdi tvoj duh iznad svih nas kojima si milovao dušu svojim pjesmama..počivao u miru dragi prijatelju. Onda u taj slijedeći dan, 28. siječnja 2015. godine ponovno izađe iz mene, opet na bijeloj: Topla Zvijezda gasne, a u meni bol vrisne. Tvoje fino podešene, duhovne strune, dušu su mi njegovale, i životnu radost mi dale. 'Šta je život' sada, već nastavak balada, kratke zemaljske posjete, i podbodene mi sjete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije