Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mamini geni

Kći Kate Moss priznala što radi zbog majke: 'Svima je to pomalo zastrašujuće'

Foto: Profimedia
1/7
08.08.2019.
u 13:38

Kate Moss na Instagramu je podijelila nove fotografije svoje 16-godišnje kćeri Lile koja je krenula majčinim stopama

Kao jaje jajetu! Tako mnogi komentiraju izgled majke i kćeri – Kate i Lile Moss. Manekenka ju je neko vrijeme držala podalje od medija, ali sada je došao trenutak da javnost upozna nasljednicu najvećih naslovnica.


Kate je neupitno izvršila veliki utjecaj u novom snimanju svoje kćeri jer fotografije podsjećaju na one iz Kateina portfolia kojim se prije tri desetljeća probila u svijet mode. Lila je prošle godine potpisala ugovor s agencijom svoje majke i postala zaštitno lice brenda Marc Jacobs Beauty.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L I L A 🖤

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency) on

– Uvijek je postojao interes jer sam taj svijet gledala od malih nogu. Kad sam odradila svoje prvo snimanje, shvatila sam da sam uživala i da želim još. Mislim da je ispalo dosta dobro – izjavila je Lila Moss u intervjuu za Allure, a dotaknula se i utjecaja slavne majke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for having me @dior @mrkimjones 🥰

A post shared by Lila Moss (@lilamoss) on

– Uvijek mi savjetuje da nosim prirodan make-up i obožava uvijanje trepavica. Svima je to pomalo zastrašujuće, ali to radim svaki dan zbog nje – rekla je 16-godišnjakinja.

Ključne riječi

Komentara 2

US
USA
14:27 08.08.2019.

Pa takva je vecina, ali ovo je degradirajuce ne za struku vec za zdravi razum. Red ubojstva, red isforsiranih losih stvari, red posvemasnjih gluposti i na kraju red ovakvih tekstova. Svijet ide svojem kraju.

DU
Deleted user
09:37 09.08.2019.

Jesenti milu bigulicu, rečeno onako pučki a opet fino, čak i politički korektno molit ću lijepo, jako me za zabolje ona stvar i za Moss Katicu i za kćer joj Lilicu. Bajna Katica je profesionalna bjelosvjetska pro*uknjača, a kći joj uprava postaje vježbenica u toj lukrativnoj i propulzivnoj djelatnosti. Ma ne mere, bolan, bolje ni da hoćeš. Mašala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije