Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratko trajalo

Kći Jima Carreyja rastaje se nakon 11 mjeseci braka

jim carrey
pixsell
26.10.2011.
u 09:06

Jane Carrey i njezin suprug Alex Santana od prosinca prošle godine ne žive zajedno. Imaju jednogodišnjeg sina Jacksona.

Jane Carrey, kći poznatog američkog komičara Jima Carreyja, podnijela je zahtjev za rastavu od Alexa Santane s kojim ima jednogodišnjeg sina Jacksona. Par ne živi zajedno od prosinca prošle godine, a rastavu su najavili samo 11 mjeseci nakon svog vjenčanja koje je bilo u veljači 2009. Njihov sin rođen je u listopadu 2010.

Kao razlog razvoda 24-godišnja Jane navela je nepomirljive karakterne razlike. Jane je Carreyjevo jedino dijete koje je dobio u braku s Melissom Womer. Zajedno su bili osam godina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije