Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamini geni

Kći Gwyneth Paltrow već s pet godina pokazala sklonost ka glumi

gp
Reuters
12.04.2010.
u 21:21

Malena Apple, prema riječima njezine bake Blythe Danner, ima sve što treba budućoj zvijezdi. Ponosna je baka dodala kako je Gwyneth najbolja majka na svijetu te da se njome ponosi.

Petogodišnja kći hollywoodske zvijezde Gwyneth Paltrow već pokazuje ambicije da krene majčinim stopama i postane glumica. Malena Apple, prema riječima njezine bake Blythe Danner, ima sve što treba budućoj zvijezdi.

– Apple je prekrasna, ima odličan smisao za humor, a što je najvažnije, ima ono nešto. Obožava svoju majku i sigurna sam da će jednog dana biti baš kao i ona – rekla je Gwynethina majka. Dodala je kako je Gwyneth najbolja majka na svijetu te da se njome ponosi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije