Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neukrotiva peaches

Kći Boba Geldofa opet snimljena kako kupuje drogu

bob geldof
pixsell
17.04.2011.
u 17:14

Urednik magazina People obavijestio je Sir Boba Geldofa da je vidio snimku na kojoj njegova kći Peaches kupuje marihuanu na ulicama Londona koju im je pokušao prodati njen diler.

Bob Geldof nikako da izađe na kraj sa svojom djecom. Najviše problema zadaje mu srednja kći Peaches koja je ponovo snimljena kako kupuje drogu na ulicama Londona. Naime, urednik magazina People obavijstio je Geldofa kako mu je diler njegove kćeri pokušao prodati snimku na kojoj Peache skupuje marihuanu. Razuzdana Geldofova kći ima cijeli niz skandala iza sebe iako joj su joj tek 23 godine.

 Prvo je snimljena kako kupuje ciejli koktel droga, zatim je njen bivši usputni dečko za jednu noć  na internetu objavio njihove zajedničke fotografije tvrdeći da cu konzumirali heroin. Nakon toga optužena je za krađu odjeće u jednom londonskom butiku, a šećer na kraju su orgije u Los Angelsu i golišave fotografije ndvano objavljene. Da cijela priča bude još bizarinija Geldofova bivša supruga i majka njegovih triju kćeri, Paula Yates 2000. je preminula od slučajnog predoziranja heroinom.

Nakon njene smrti Peaches je priznala kako se ne zna nositi s tolikom boli. 

Sir Bob Geldof obećao je da će porazgovarati sa svojom kćeri nakon najnovijih saznanja.

- Hvala što ste me obavijestili o ovoj situaciji. O svojoj kćeri ne mogu pričati, znam sigurno da ćemo porazgovarati ozbiljno u četiri oka, koliko je to moguće s jednom 23-godišnjakinjom. Ovo je stvar koja se tiče samo mene i moje obitelji i zato vas molim da to riješimo nasamo i u miru, izjavio je Geldof.

Ključne riječi

Komentara 2

BJ
bjuri47
21:39 17.04.2011.

Tko ce ako ne ona??

BJ
bjuri47
21:43 17.04.2011.

Hvala što ste me obavijestili o ovoj situaciji. O svojoj kćeri ne mogu pričati, znam sigurno da ćemo porazgovarati ozbiljno u četiri oka, koliko je to moguće s jednom 23-godišnjakinjom. Ovo je stvar koja se tiče samo mene i moje obitelji i zato vas molim da to riješimo nasamo i u miru, izjavio je Geldof. ......................................................................................................................... sigurno ce zajedno zapalit pa ce tata reći jel dobra ili ne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije