Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuta mama

Kćerkica Kylie Jenner završila u bolnici: 'Kada se ovako nešto dogodi, ništa više nije važno'

Foto: Instagram
1/5
03.06.2019.
u 17:10

Kylie Jenner otkrila je da je protekli vikend provela u bolnici nakon što je njezina 16-mjesečna kći Stormi Webster završila u bolnici.

- Provela sam dan sa Stormi u bolnici. Imala je alergijsku reakciju, ali sada je sve u redu. Kada se ovako nešto dogodi, ništa više nije važno. Bog blagoslovio sve majke s bolesnom djecom. Šaljem vam mnogo ljubavi i pozitivne energije - napisala je Kylie na Storyju sa slikom malene Stormi.

 

Foto: imdb

Svojim storyjima je dirnula mnoge fanove nakon što je kćerkica bila hospitalizirana zbog spomenutog stanja.

Podsjetimo, najmlađa članica reality klana Kardashian-Jenner više ne želi sudjelovati u emisiji 'Keeping up with the Kardashians' koja ih je učinila planetarno popularnima, tvrdi izvor blizak obitelji. Tako je odlučila nakon nedavnog skandala u kojem je sudjelovala njezina najbolja prijateljica i cimerica Jordyn Woods.



Naime, Woods je završila u krevetu s Tristanom Thompsonom, ocem djeteta Kyline sestre Khloe.

Isti izvor otkriva i da je mladoj majci dosadio život pred kamerama i da joj je potrebno malo privatnosti da bi uživala u obiteljskom životu. Iako se pojavljuje u najavi 16. sezone, navodno je neće biti u emisiji ili će biti samo kratko. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije