Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGATA NASLJEDNICA

Kažu da je podla! Kći milijardera koja je osvojila Beckhama nije omiljena cura u Hollywoodu

Nicola Peltz
Foto: Instagram
1/8
16.07.2020.
u 08:00

Nakon samo devet mjeseci veze, Brooklyn Beckham zaprosio je svoju djevojku Nicolu Peltz.

 Najstariji sin Davida Beckhama, Brooklyn, oženit će svoju odabranicu američku glumicu Nicolu Peltz nakon samo devet mjeseci veze. Vijest je to koju su Beckhamovi roditelji i prijatelji prihvatili s velikim oduševljenjem premda nije prošlo puno vremena otkako su službeno postali par. Nakon samo pet mjeseci poznanstva počeli su zajedno živjeti, a nakon ni punih godinu dana u vezi odlučili su stati pred oltar. - Prije dva tjedna pitao sam svoju srodnu dušu da se uda za mene i ona je pristala. Najsretniji sam čovjek na svijetu. Obećavam da ću biti najbolji muž i najbolji tata jednog dana. Volim te – poručio je Brooklyn Nicoli u emotivnoj objavi na Instagramu, a britanski mediji su potom izašli s informacijom da je 21-godišnjak „iskeširao“ čak 1.3 milijuna kuna za prsten, a navodno će na vjenčanje, koje će se održati sa svake strane Atlantika, potrošiti oko 30 milijuna kuna.

Nicola Peltz
1/5

Mnogi su se stoga zapitali tko je Nicola Peltz, četiri godine starija ljepotica koja je nestašnog Beckhama osvojila u kratkom roku. Najmlađa je to od osmero braća i sestara u obitelji američkog milijardera Nelsona Petza „teškog“ oko 10.9 milijardi kuna i manekenke Claudie Heffner s kojom je u braku od 1985. godine. Njezin otac, koji je bogatstvo stvorio nakon odustajanja od fakulteta osnovavši obiteljsko poduzeće za preradu smrznute hrane, malo je reći voli se razbacivati novcima, a o tome svjedoče basnoslovne cifre koje je potrošio na bar micve svojih sinova. Američki mediji pišu kako se radi o iznosima oko 6.7 milijuna kuna, a ne čudi niti to što posjeduje dva privatna aviona. Uz sve to, desetljećima je susjed Donalda Trumpa čiju je kandidaturu podržao velikim donacijama Nicola je glumica čiji roditelji to nikako nisu odobravali. Kao i njezin brat, htjeli su da igra hokej profesionalno, ali je s 11 godina odlučila zamoliti majku da ju upiše na sate glume. – Živjeli smo sat vremena od Manhattana i nagovorila sam mamu da me odvede jednom menadžeru. Ona je rekla „Gledaj, ako te uzmu – odlično, ako ne – nemoj mi to nabijati na nos do 18. godine“ – prisjetila se u jednom intervjuu glumica koja je debitirala na pozornici Manhattan Theatrea kluba kad joj je bilo samo 13 godina.

Uskoro se pojavila i u videospotu Miley Cyrus za pjesmu „7 Things“, ali 2010. godine ulogom Katare u  filmu M. Night Shyamalana „Avatar: The Last Airbender“ izazvala je zgražanje kritičara koji joj je prisvojio i nominaciju za Zlatnu malinu za najgoru sporednu ulogu. Poslije toga imala je jednu od glavnih uloga u filmu „Transformeri: Doba izumiranja“ gdje je glumila kćer Marka Wahlberga, ali u daljnjem glumačkom proboju nije se proslavila. Prije nego što je pala u Brooklynovo naručje, lijepa Nicola bila je u vezi s kanadskim pjevačem Justinom Bieberom, a prije tri godine ljubila je brata poznatih manekenki Hadid, Anwara. Naizgled slatkica kojoj se osmjehnula sreća u ljubavi, ali u Hollywoodu se o njoj šuška da je zapravo jako podla. Barem se tako dalo naslutiti prema riječima glumice Belle Thorne koja je opisala suradnju s jednom djevojkom, „milijarderkom od malih nogu koja ništa nije morala u životu raditi.“  - Ona je u ovom poslu i jako, jako podla. Izbjegavam je pod svaku cijenu. Čak je ni ne pozdravljam. Njena braća i sestre nisu podli poput nje, samo je ona takva – objasnila je Thorne u jednom intervjuu.

Nicola Peltz
1/10

Inače, Prije nego što je počeo hodati s Nicolom, mlađi Beckham imao je poprilično turbulentan ljubavni život satkan od kratkih veza, a britanski mediji redovito su pisali kako je često mijenjao cure. Najpoznatiji tabloid The Sun pisao je svojevremeno da Brooklyn ljubi mlađu polusestru Kate Moss, Lottie. Prošlog ljeta povezivali su ga s još dvije djevojke i to sve nakon prekida s manekenkom Hannom Cross. U brzopoteznim vezama bio je i s glumicama Natalie Ganzhorn i Phoebe Torrence, za koju Britanci šokirano tvrde da podsjeća na njegovu majku Victoriju koja je oduševljeno čestitala paru na zarukama. - Najuzbudljivije novosti. Ne možemo biti sretniji što se Brooklyn i Nicola namjeravaju vjenčati. Želimo vam puno ljubavi i sreće za cijeli život. Jako vas volimo oboje - rekla je Victoria označivši buduće mladence u objavi, a ni mladenka nije mogla sakriti emocije pa je na Instagramu gdje je prati oko 1.5 milijuna ljudi imala objavu istim povodom. - Učinio si me najsretnijom curom na svijetu. Ne mogu dočekati da s tobom provedem ostatak života. Tvoja ljubav mi je najdragocjeniji dar. Jako te volim - napisala je Nicola Brooklynu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije