Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček 2012

Kawasaki 3p: Maštamo da jednom napunimo svlačionicu u Areni

'04.05.2010., Zagreb - Band Kawasaki 3p ispred kluba Mocvara gdje ce nastupiti 8. svibnja povodom 11. rodjendana kultnog kluba.  Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
Foto: 'Anto Magzan/PIXSELL'
1/3
31.12.2011.
u 08:00

Bend postoji već 18 godina, a dečki ne skrivaju da se često svađaju, večeras nastupaju na zagrebačkom platou Gradec

"Gričevanje" se na zagrebačkom platou Gradec ove godine održava prvi put, a organizatori su odlučili da će šećer na kraju manifestacije biti dečki iz popularnog benda Kawasaki 3p. Upravo će oni uvesti brojne Zagrepčane u novu 2012. te poručuju da će to biti pravi spektakl.

Show za doček

– Kažu da će godina biti onakva kako je dočekate, a mi obećavamo svima koji odluče doći na Gornji grad da ćemo prirediti show i da će im takva biti i cijela godina – kaže frontmen kawasakijevaca Tomislav Vukelić Tomfa.

Priznaje da mu se ideja "Gričevanja", koje nudi besplatnu glazbu svim zaljubljenicima u dobre note. jako sviđa. A iako njih često opisuju kao festivalski bend, Tomfa kaže da im to nimalo ne smeta. Mnogi njihovi kolege pune Arenu, ali ovi Zagrepčani o tome ne razmišljaju.

– Mi maštamo da napunimo svlačionicu u Areni. To je super prostor i zabava bi sigurno bila dobra – šali se Tomfa i iskreno priznaje da je u više od 18 godina postojanja benda znalo biti nesuglasica.

Odbjegli pjevač

– To vam je kao da ste u braku pa ponekad osjetite potrebu da se malo prošetate i osvježite glavu, da predahnete od partnera. Kada se svađamo, onda je to uvijek oko neke gluposti – kaže pjevač koji je jednom, umjesto na svoj, otišao na koncert Nicka Cavea.

– Imao sam ulaznice za Caveov koncert koji je bio baš na dan kada smo i mi imali koncert. Bilo je šteta to propustiti pa sam otišao na Cavea, a momci iz benda su pjevali umjesto mene – kroz smijeh kaže Tomfa.

Ne skriva da je u tako dugoj karijeri bilo dana kada je poželio odustati od svega, ali mu elan uvijek daju nove pjesme. Tako dečki za iduću godinu imaju u planu izdavanje novog, trećeg studijskog albuma i nadaju se da će ponoviti uspjeh albuma "Kawasaki 3p" i "Idu Bugari".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije