Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transformacija

Kakva promjena! Pogledajte kako je Doris izgledala na prvoj fotografiji koju je objavila na Instagramu

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
17.11.2020.
u 15:00

Doris je skupila preko 250 tisuća pratitelja, a koristiti ju je počela tek 2015. godine. Prva fotka koju je objavila bila je kako namiguje, odjevena u kratku crnu haljinu i sandale.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica je jedna od Hrvatima omiljenih osoba na instagramu koji ove godine slavi 10 godina. Doris je skupila preko 250 tisuća pratitelja, a koristiti ju je počela tek 2015. godine. Prva fotka koju je objavila bila je kako namiguje, odjevena u kratku crnu haljinu i sandale.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Doris je u to vrijeme rodila svoje prvo dijete, malenog Donata, pa je često objavljivala fotografije s njim i njegovim ocem, Borisom Rogoznicom. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Doris je nedavno zabrinula pratitelje nakon što se s nogama punim ogrebotina i modrica pojavila u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Kanije je otkriveno da je pala s motora tijekom snimanja emisije u vlastitoj produkciji. Tada je poručila svojim obožavateljima: "malo sam pala na snimanju, ali sve je u redu."

Voditeljica je, naime, snimala na Ižu novi video za svoj projekt Kuhinja babe Eve i podijelila je fotografiju na kojoj vozi motor marke Tomos i ubrzo je napisala na Instagramu i ovu rečenicu: Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih - rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem. Za Doris je ova godina puna uspona i padova na privatnom i poslovnom planu. Nakon dugo godina vjernosti RTL-u ove godine se oprostila od njih i prihvatila poziv HRT-a da vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". Na privatnom planu vijesti nisu bile baš tako lijepe kao ove na poslovnom i prije nekoliko mjeseci Doris Pinčić i Boris Rogoznica objavili su kako se razvode. Nakon što su fotografije njezinih ozljeda dospjele u javnost brojni obožavatelji voditeljici su poželjeli brz oporavak.

 

Komentara 2

CO
Content
15:12 17.11.2020.

Večernji; Na "naukama" vas nisu učili da se piše -kakva, umjesto -kava, komentirajući nečiji izgled? Tko vas plaća..koji vam je koeficijent..tko vas je zaposlio..nije vas sram?..Vi brišite, ja "skrinšotam" ;)

VL
vlada1
16:08 17.11.2020.

Sjećate se Simone i Antea?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije