Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlozi su još uvijek nepoznati

Katie Holmes napustila Toma Cruisea?

Katie Holmes
reuters
27.11.2009.
u 15:03

Par se nije očitovao o svojem razlazu, no časopis In Touch piše da je Katie prelilo čašu to što ju je Tom osramotio pred njezinim kolegama pa je spakirala stvari i otišla s njihovom kćeri Suri.

Naslovnica ovotjednog časopisa In Touch iznenadila je obožavatelje glumačkoga bračnog para Katie Holmes i Toma Cruise objavivši da su se razišli! Kako navode, Katie je, čini se, napustila supruga i iselila se iz njihova zajedničkog stana. Razlog tom naglom potezu nije poznat, no šuška se da joj je čašu prelilo to što ju je Tom osramotio pred njezinim kolegama. Par se o ovim navodima nije očitovao, a trenutačno su svako na svojoj strani svijeta. Katie je naime u New Yorku, a Tom u Europi snima svoj novi film.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije