Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razuzdani tulumi

Kate proslavila 37. rođendan, uzorna vojvotkinja nekada je ludo tulumarila

Foto: Profimedia
1/10
09.01.2019.
u 21:16

Ovogodišnja intimna proslava uvelike se razlikuje od onih na koje je Kate navikla kad je bila mlađa i odlazila u klubove sa sestrom Pippom.

Kraljevska obitelj slavi! Miljenica javnosti, Kate Middleton, svoj 37. rođendan proslavila je u uskom krugu obitelji, s mužem princom Williamom i njihovo troje djece – princom Georgeom, princezom Charlotte i princom Louisom, javlja Daily Mail.

Iako ovu proslavu možda nije pratio cijeli svijet, kao što se prate kraljevska vjenčanja, obožavatelji ni ovaj put nisu zaboravili čestitati rođendan svojoj omiljenoj članici kraljevske obitelji, pa se u njezino ime na Twitteru zahvalila Kensingtonska palača: – Hvala svima na predivnim porukama za rođendan vojvotkinje od Cambridgea – napisali su i uz to dodali emotikon crvenog balona.

Middleton je bila zaokupljena svojom obitelji svih 12 mjeseci, pogotovo nakon rođenja malog Louisa prošlog travnja te je tada postala majka troje djece.

Foto: Profimedia

Kate je ove godine postala i teta sinu svoje sestre Pippe, Arthuru, a željno iščekuje još jednog člana obitelji: prvo dijete vojvotkinje i vojvode od Sussexa, Meghan Markle i princa Harryja. Kako navodi Daily Mail, princ William neće provesti čitav dan sa svojom dragom, jer ima neodgodivu obavezu i mora se sastati s pilotima i bolničarima londonske zračne ambulante.

The Mirror javlja kako je jedan od gostiju pitao princa kako će Kate proslaviti rođendan, a on se, očito ne želeći otkriti nikakve detalje, samo zagonetno nasmijao i rekao: – Nisam tužibaba.

Foto: Profimedia

Ovogodišnja intimna proslava uvelike se razlikuje od onih na koje je Kate navikla kad je bila mlađa, a tada je odlazila u klubove sa sestrom Pippom, koja na ovogodišnjoj proslavi neće biti prisutna jer je na odmoru u St Bartsu s mužem Jamesom Matthewsom.

Foto: Profimedia

Fotografi su zabilježili jednu takvu noć kada je imala 26 godina i kada se počelo šuškati da je u vezi s Williamom, no nikada nije otkrila što se tada dogodilo.

Čim su ona i vojvoda svoju vezu javno potvrdili, počeli su skrivati informacije o proslavama koje su doslovno curile na kapaljku. Ipak, onaj o kojem se zna najviše je njezin 31. rođendan – koji je proslavila s obitelji gledajući nastup Cirque de Soleil u Royal Albert Hallu. Nema informacija o tome što će točno Kate dobiti za rođendan.

Pogledajte koji detalj je otkrio da je Meghan Markle trudna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije