Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A toliko se trudila...

Kate je plakala kada su mediji uoči vjenčanja otkrili što je držala u tajnosti

Foto: DPA/Pixsell
1/7
28.09.2019.
u 22:00

Buduća vojvotkinja od Cambridgea nije htjela da mediji otkriju kakav će biti dizajn njezine vjenčanice , ali uoči vjenčanja netko je medijima otkrio čiju vjenčanicu će nositi.

Vjenčanje princa Williama i Kate Middleton milijuni su gledali diljem svijeta, a buduća vojvotkinja od Cambridgea mjesecima se pripremala za taj veliki dan.

Obožavatelji su s nestrpljenjem čekali da se otkrije bilo kakav detalj vezan uz vjenčanje i iako je Kate zabranila svima da se medijima dijele informacije o vjenčanju, neki detalji su procurili u javnost. Najviše od svega htjela je da dizajn njezine vjenčanice ostane u tajnosti do samoga dana vjenčanja.

Međutim netko je uoči samog vjenčanja odao medijima informaciju o tome da će Kate nositi vjenčanicu modne kuće Alexandera McQueena koju je dizajnirala Sarah Burton. U dokumentarcu "Secrets of the Royal Dressmakers" stručnjakinja za britansku kraljevsku obitelj Katie Nicholl govorila je o tome koliko je to uzrujalo Kate.

- To je izazvalo suze kod Kate jer je radila sve samo da u javnost ne procure informacije o vjenčanici - rekla je. Burton nije htjela komentirati napise kako je ona zaslužna za dizajn i šutjela je sve do dana vjenčanja kada je i službeno objavljeno čiju vjenčanicu Kate nosi. 

Ključne riječi

Komentara 2

CI
cigo1983
22:47 28.09.2019.

Sto bi rekla ona baba iz jednog videa-Bas nas boli patka!!!Mozes misliti nemilog dogadjaja!!!Zao mi onih sto bi se udavale,a nemaju u cemu,a ova me samo iziritirala!!!

DU
Deleted user
08:11 29.09.2019.

Jesenti milu bigulicu, kaj god! Nas tzv. obične male ljude, ljuto pritisnute svakidašnjim brigama, uglavnom zabolje ona stvar i i za Middleton Katicu i za njezino silno uzrujavanje zbog toga što su mediji prije vjenčanja otkrili izgled vjenčanice joj, koju ju je kreirala Burton Sara (je li tko ikad čuo za istu?). Mo'š mislit' tragedije svjetskih razmjera! Spomenuta Katica, pa bila ona i vojvotkinja od Cambridgea, u nas prolazi kao i svaka druga bjelosvjetska drapa*oza, ništa nije ni bolja ni gora od npr. sestara Kardashian. Poštenim ljudima smuči se od njihova ponašanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije