Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do sada su skrivali

Kate i William prvi put pokazali unutrašnjost svoje vikendice, jedan detalj posebno razveselio fanove

Foto: Reuters/Pixsell
1/9
23.01.2021.
u 20:00

Za vrijeme poziva, Kate i William su, čini se biliu dnevnom boravku svoje kuće. U pozadini se vidjelo nekoliko porculanskih tanjura, obiteljskih fotografija i biljaka.

Kraljevska obitelj inače vješto skriva izgled unutrašnjosti svojih vikendica u kojima vrijeme provode daleko od očiju javnosti, no ovaj put su vojvode od Cambridgea odlučile napraviti iznimku.

Naime, Kate i William na društvenim su mrežama objavili video u kojim su podizali svijest o Just "B" telefonskoj liniji za podršku mladima koji se moraju nositi s teškim gubitcima - pogotovo sada za vrijeme situacije s koronavirusom. 

Foto: Instagram screenshot

Za vrijeme poziva, Kate i William su, čini se bili u dnevnom boravku svoje kuće. U pozadini se vidjelo nekoliko porculanskih tanjura, obiteljskih fotografija i biljaka. 

Fotka prince George a koji se široko osmjehuje izazvala je oduševljenje mnogih obožavatelja kada ju je Kate prvi put objavila na društvenim mrežama, jer ju je upravo ona snimila na njegov šesti rođendan 2019. godine. 

Vikendica pod nazivom Anmer Hall nalazi se u Norfolku u Engleskoj, a vojvodama od Cambridgea poklonila ju je kraljica Elizabeta II nakon što su se vjenčali. Nalazi se u blizini kuće Sandringham, gdje kraljevska obitelj inače zajedno provodi praznike. 

U nekretnini je 10 godina živio prijatelj princa Charlesa, Hugh van Cutsem Sr.

 

Komentara 3

DU
Deleted user
09:58 24.01.2021.

Cekao sam danas da otvorim clanak dok mi je u tijeku nedjeljno sranje.

BE
berija
20:23 23.01.2021.

Ja sam oduševljen. Od oduševljenja sam svršio u gaće. Razgaljen sam potpuno. Zbog Kate i Williama? Ma kakvi, samo zbog činjenice da smo svi smrtni pa će tako i autor ovog članka jednom krepati i naše unuke poštedjeti svog idiotizma.

IJ
istina__jako_boli
22:16 23.01.2021.

I besposloen pop krsti jarceve, tako i ovaj novinar baljezga gluposti jer nema pametnijeg posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije