Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koja transformacija

Kate i princu Williamu odlično bi pristajale tetovaže, ljubičasta kosa i rock'n'roll odjeća

hipster
Foto: Instagram/indiangiver
1/12
28.02.2014.
u 14:35

Kraljevskom paru umjetnica Cheyenne Randall napravila je pravu transformaciju, zamislivši kako bi izgledali u paralelnom hipsterskom svemiru

Ako ste se ikada pitali kako bi Kate Middleton i princ William izgledali s tetovažama, ljubičastom kosom i hipsterskom odjećom, upravo je došao kraj vašem čekanju.

Kraljevskom paru umjetnica Cheyenne Randall napravila je pravu transformaciju, zamislivši kako bi izgledali u paralelnom hipsterskom svemiru, a moramo priznati, Kate i William izgledaju sjajno.

No, osim Kate i Williama, Cheyenne je na svom Instagram profilu zamislila još neke poznate osobe.

Tako su hipstersku transformaciju doživjeli i bračni par Kennedy, Albert Einstein, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Michelle Pfeiffer, Elizabeth Taylor, John Lennon, ali i Spock.

>>Kate Middleton morat će nositi dulje suknje i manje nakita!

Foto: Instagram/indiangiver

Komentara 1

Avatar Personal
Personal
17:31 28.02.2014.

Tetovaže su za luzere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije