Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadivila umijećem

Kao što je i obećala, sada je nogomet zaigrala u - štiklama!

adriana lima
Foto: Youtube (screenshot)
1/7
29.06.2014.
u 12:08

U reklami za KIA automobile, Adriana Lima igrače američkog nogometa podučava kako se igra "pravi" nogomet i to u štiklama

Amerikanci imaju svoju inačicu nogometa, iako, naravno to nema veze s onim što ostatak svijeta poznaje kao nogomet.

I dok je njihova nogometna reprezentacija ušla u osminu Svjetskog prvenstva, za razliku od naše, te su konačno privukli pažnju vlastite nacije, do prije mjesec dana malo je kojeg Amerikanca bilo briga za nogomet.

Da bi se to promijenilo, pokušani su razni marketinški trikovi, a onaj s Adrianom Limom sigurno je zaokupio mnogo pažnje.

U reklami za KIA automobile, Adriana Lima igrače američkog nogometa podučava kako se igra "pravi" nogomet i to u štiklama. Malo je reći, da je impresionirala umijećem.

>>Adriana Lima oduševila skrivenim talentom!

Ključne riječi

Komentara 3

SW
swagolino
17:50 29.06.2014.

Kakvo umijeće, pa to je nevjerovatno!

TO
tomzag
18:47 29.06.2014.

A što ste rezali penale?

ZZ
zzz
19:03 29.06.2014.

a to umijeće je prikazano gdje?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije