Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER Glupost je zbilja neuništiva

Kao i prošlih godina, i ove sezone Big Brother pamtit ćemo po biserima stanara

20.12.2008.
u 18:05

Hrvatska je jučer dobila novog milijunaša – Krešu Duvančića, koji je za tri mjeseca sjedenja i obavljanja kojekakvih zadataka u izolaciji kuće BB-a na Tajlandu nagrađen milijunčićem.

Poslovna tajna
O nepoznatom menadžeru nitko nije pričao do prije tri mjeseca, no odjednom taj reality show koji, navodno, svi preziremo i ne možemo gledati glavna je tema bakicama na placu, djeci u školskim dvorištima i na kavama. Koliko je Hrvata bilo prikovano uz tv-ekrane gledajući finalnu Big Brother emisiju na RTL-u, ne mogu još otkriti. Poslovna je tajna i koliko je gledatelja glasovalo za superfinaliste. S druge strane haerteovci se hvale o gledanosti svog showa “Ples sa zvijezdama” i nikakvim velom tajne ne obavijaju podatke o broju glasača.

– Dosad je brojka ljudi koji su glasovali po emisiji bila od 20.000 do 30.000, a u finalnoj se emisiji ta brojka, prema dosadašnjem iskustvu, uvijek popne za još deset tisuća. Kad je riječ o gledanosti, ona je otprilike 25 posto po emisiji – objasnio je Mario Sedmak, urednik Kontakt-programa HTV-a.

Erteelovci su, pak, igrajući na kartu egzotike udaljenog Tajlanda htjeli možda podići gledanost tjednih emisija koja je prošle godine bila 20 posto, no taj as iz rukava nije se pokazao uspješnim jer je gledanost pala i ove godine bila je šesnaest posto. Očito ni seks niti golotinja, čega je bilo u izobilju, nije previše zaintrigiralo Hrvate, kao ni maštovite izjave stanara, koje definitivno zaslužuju ući u anale gluposti.

Izobilje “mudrosti”
Apsolutna pobjednica bila bi Sabina, a ovom prilikom podsjetit ćemo se samo na nekoliko njezinih bisera: “Amonijak ti je ono što ispuštaš na zahod” ili da je Cipar najmanji otok na svijetu.

Da je koža bez vode kao i muha bez glave “prosula” je Matovilka Rina. Treće mjesto u ovoj skupini pripada Violeti, koja se pohvalila kako je bila prva pratnja Hrvatske, a iz njezinih usta izišle su i sljedeće izjave: “Ja bih radije bila poznata pet godina nego sretna cijeli život” i “Tko bi jeo onaj neprerađeni sir iz krave”. Valerija je također imala nekoliko “pametnih” izjava poput ove – mladi ili stari, svi smo hibridni malo. Ni dečki tu nisu zaostajali pa evo jedne Sašine rečenice upućena Orneli: “Ti si bijela bjelkinja”.

Njegov kompa Tomislav K. pak vrlo mudro upitao je “Koji je smisao muha? Čemu one služe?”. Ni knjiga od dvjesto stranica ne bi bila dovoljna da u nju stanu sve ovogodišnje gluposti BB-a.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije