Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavi 57. rođendan

Kao Gladijator mamio je uzdahe žena, a danas slavni Oscarovac izgleda potpuno zapušteno

Foto: Profimedia
1/9
07.04.2021.
u 08:45

Posljednjih se godina glumac dosta zapustio, a izgled mu, kako se čini, više nije važan kao nekada. Natukao je kilograme, pustio bradu i postao mnogima teško prepoznatljiv.

Slavni novozelandski glumac Russell Crowe danas slavi 57. rođendan. Crowe je 2001. godine osvojio Oscara za ulogu u Gladijatoru, a iako je tada slovio za jednog od najzgodnijih glumaca za kojim su uzdisale žene diljem svijeta dvadeset godina kasnije izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Foto: Profimedia

Posljednjih se godina glumac dosta zapustio, a izgled mu, kako se čini, više nije važan kao nekada. U zadnje vrijeme izgleda sve lošije, a tome su krive pripreme za ulogu u filmu 'Bijesan' zbog čega je natukao gomilu kilograma koje kasnije nije skinuo. Pustio je i gustu bradu i  mnogima postao teško prepoznatljiv.

Foto: Profimedia

Krajem ožujka snimljen je s 26 godina mlađom djevojkom Britney Theriot (30) kako igra tenis u Sydneyu, a svojim je neuglednim izdanjem tada mnoge iznenadio.

Nedugo nakon toga suočio se sa smrću oca  Johna Alexandera Crowea koji je preminuo samo nekoliko tjedana nakon što je proslavio 85. rođendan.

"Iako sunce sije i jaka kiša jenjava, ovaj datum zauvijek će biti obojan tugom. Moj dragi otac, moj prekrasni tata, najnježniji muškarac, preminuo je", napisao je tada na Twitteru glumac.

Foto: PA/Pixsell

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije