Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševio

Kanye West suprugu rasplakao poklonom: 'Naježim se dok ovo gledam'

Foto: Instagram
1/7
30.10.2020.
u 21:50

U komentarima su pratitelji izražavali svoje oduševljenje poklonom.

Reper Kanye West supruzi Kim Kardashian poklonio je hologram njezinog pokojnog oca Roberta Kardashiana za njezin 40. rođendan. Robert je preminuo od raka 2003. godine u dobi od 59 godina. 

"Hologram iz raja. Za rođendan Kanye mi je poklonio najdivniji dar u životu. Posebno iznenađenje s neba. Hologram mog oca. Izgledalo je tako životno, promatrali smo ga stalno iznova, preplavljeni osjećajima i suzama. Ne mogu ni opisati što je ovo značilo meni i mojim sestrama, bratu, mami... Hvala ti puno, Kanye, na ovoj uspomeni za čitav život", napisala je Kim uz snimku holograma.

U komentarima su pratitelji izražavali svoje oduševljenje poklonom. 

"Naježim se dok ovo gledam, bilo je toliko emotivno ovo gledati uživo", "Još plačem zbog ovoga", "Najljepši poklon", pisali su prijatelji.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
Svedo
07:38 31.10.2020.

zive U fantaziji bolje neka corona ih pokopa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije