Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kim je prekipjelo!

Kanye tvrdi da ga žele zatvoriti u psihijatrijsku bolnicu i da se već ranije želio rastati

Foto: Profimedia
1/5
22.07.2020.
u 19:46

Naime, iako ovo nije prvi put da Kanye izvlači prljavi veš svoje obitelji(pa čak i prijatelja) prije objavljivanja novog albuma, koji je najavljen da treba izaći u petak - izvori bliski obitelji tvrde da je ovoga puta Kim prekipjelo.

Nakon što je američki reper Kanye West održao svoju prvu predsjedničku kampanju ovog vikenda, mnogi su zabrinuti za njegovo mentalno zdravlje a neki su uvjereni i da je na pomolu razvod od reality zvijezde Kim Kardashian. Naime, iako ovo nije prvi put da Kanye izvlači prljavi veš svoje obitelji(pa čak i prijatelja) prije objavljivanja novog albuma, koji je najavljen da treba izaći u petak - izvori bliski obitelji tvrde da je ovoga puta Kim prekipjelo. 

Kanye je na svom skupu ispričao kako je zamalo pobacila njihovu kćerkicu North koja sada ima sedam godina, a nakon toga je serijom tweetova u cijelu situaciju uključio i njezinu majku Kris Jenner. 
Kanye tvrdi kako ga Kris i Kim žele zatvoriti u psihijatrijsku bolnicu, te da se od njih sakrio na svoj ranč u Wyomingu. Napisao je kako mu se Kris ne javlja na telefon iako ju je nazvao više puta jer joj želi objasniti da njegova djeca neće biti u Playboyu, kao što je bila njegova supruga. Isto tako tvrdi da je 'momagerica' kriva što je Kimina snimka seksa s R'n'B pjevačem Ray J-em izašla u javnost.

Kazao je i da se želio razvesti od Kim već 2018. Sve tweetove obrisao je odmah nakon što ih je objavio, a na njegovom privatnom računu vidljivo je da ga je nekoliko ljudi došlo posjetiti na ranč. Između ostalih i komičar Dave Chapelle. Neki poznati tvrde da su g a nazvali i da se čini da je s Westom sve uredu. Nazvao ga je i poduzetnik Elon Musk, s kojim je u posljednje vrijeme razvio blisko prijateljstvo, te i on tvrdi da se West u razgovoru na telefonu činio prisebnim. 
Iako je prošlo već nekoliko dana od početka Kanyeovog 'čudnog' ponašanja nitko iz klana Kardashian-Jenner se tri dana nije  oglasio na društvenim mrežama i ne žele ništa komentirati za medije. Sve se promijenilo danas kada je Kim odlučila napisati podužu objavu na Insagramu. Podsjetila je pratitelje da se Kanye bori s bipolarnim poremečajem i da je situacija jako teška za cijelu obitelj. "Oni koji razumiju mentalne bolesti ili kompulzivno ponašanje znaju da je obitelj bespomoćna osim ako je riječ o maloljetniku. Znam da je Kanye predmet kritika jer je javna osoba, a njegovi postupci izazivaju snažne emocije i razmišljanja. On je genijalna, ali komplicirana osoba koja uz pritisak da bude tamnoputi umjetnik osjeća bol zbog gubitka majke te se nosi s pritiskom izolacije pojačanim njegovim bipolarnim poremećajem. Oni koji su bliski s njim znaju njegovu dušu i shvaćaju da se njegove riječi ponekad ne poklapaju s njegovim namjerama" napsala je Kim u objavi te zamolila medije, pratitelje i obožavatelje da budu suosjećajni i empatični.

1/3

No, izvor blizak obitelji tvrdi da je reality zvijezda prvo bila sretna što Kanye odlazi na ranč jer je tamo uvijek mirniji, ali sada je zabrinuta. Otkriva i da je u strahu za njegov život jer joj nije jasno kako može javno govoriti takve stvari, a inače ne daje ni da kamere snimaju njihov dom ni djecu za reality show. 
Strani mediji o razvodu Kim i Kanyea počeli su pričati već prije početka karantene koja je uvedena zbog situacije s koronavirusom, ali najpoznatija Kardashianka uspjela je sve razuvjeriti objavama na društvenim mrežama, a ponajviše objavom da ju je iznenadio preuređenjem kupaonice

Obožavatelji, koji su već navikli na Kanyeov rad i njegove poteze prije objavljivanja albuma, smatraju da će sve biti jasnije nakon što 'DND:WTH CHLD' izađe u petak. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije