Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema kontrole

Kanye potrošio skoro 91 mil. kn na samo jedan božićni poklon: Evo što je kupio

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.12.2018.
u 17:45

Naime, poznati reper je sklopio ugovor za kupnju stana svojoj ženi Kim u super ekskluzivnoj zgradi nazvanoj "Milijarderski bunker na plaži", javlja TMZ.

Već kada su mnogi pomislili da su previše potrošili na božićne darove, nekontrolirano trošenje Kanye Westa svima će smanjiti grižnju savjest.

Naime, poznati reper je sklopio ugovor za kupnju stana svojoj ženi Kim u super ekskluzivnoj zgradi nazvanoj "Milijarderski bunker na plaži", javlja TMZ.

U ovoj zgradi, koja ima 18 katova, žive isključivo smiješno bogati investitori. Izvor za TMZ tvrdi da je Kanye sam izabrao stan kada je bio u gradu za vrijeme manifestacije Art Basel i da je to napravio kako bi Kim iznenadio za Božić.  Jedinica zvuči sjajno. Radi se o 4.700 četvornih metara s 4 spavaće sobe, 5 1/2 kupaonice, a tu je i golema terasa.

U zgradi postoji teretana, bazen i spa. Kanye je stan navodno platio skoro 91 milijun kuna. Priču je potvrdio i Page Six.

Pogledajte koji parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije