Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požalila se prijateljima

Kanye izluđuje Kim, ovo je njegova nova želja s kojom se ona ne slaže

Foto: PA/Pixsell
1/4
30.10.2018.
u 07:00

Kim se prijateljima požalila da njezin dragi želi sedmero djece. Kim i Kanye imaju već troje djece, Chicago koja ima osam mjeseci, North koja ima pet i Sainta koji ima dvije godine.

Iako se Kim Kardashian zbog teških trudnoća već odlučila na rođenje trećeg djeteta uz pomoć surogat-majke, u razgovoru s prijateljicom Larsom Pippen, ženom bivšeg košarkaša Scottieja Pippena, otkrila je da njezin muž Kanye West želi nastaviti proširivati obitelj.

– Kanye želi imati više djece, maltretira me. On stvarno želi sedmero djece i zapeo je za taj broj – rekla je Kardashian.

Larsa se našalila da bi on, ako je već tako fasciniran brojem sedam, možda trebao tako nazvati sljedeći album, a Kardashian je dodala kako misli da nije pametno imati toliko djece, pogotovo zbog učestalih pucnjava po školama u Americi.

Ona se zalaže za strože zakone o posjedovanju oružja i smatra da ljudi ne bi trebali moći samo ući u prodavaonicu i kupiti pištolj.

Kim i Kanye imaju već troje djece, Chicago koja ima osam mjeseci, North koja ima pet i Sainta koji ima dvije godine. Kanye je i inače poznat po svojim opsesijama koje ga dugo drže i često ih spominje u svojoj glazbi, tako je, na primjer, bio opsjednut japanskim animiranim filmom “Akira”, o njemu se svađao na Twitteru i rekao kako je remek-djelo te čak neke kadrove oživotvorio u spotu za pjesmu “Stronger”.

Poznato je i da je veliki pobornik politike Donalda Trumpa te se, bez obzira na negodovanje obitelji i obožavatelja, često s njim sastaje. 

Ključne riječi

Komentara 1

DP
d.pia
09:40 30.10.2018.

inace VL Chicago je zensko dijete..toliko nas maltretirate sa kardashianima i ovom megan, a ne mozete barem tocne podatke staviti u clanak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije