Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Kandidati se suočavaju sa svojom prošlošću i starim izgledom

Foto: RTL
1/3
11.12.2017.
u 15:30

U posjet im ponovno dolazi Ana Bučević, motivacijski govornik, koja će ih suočiti s njihovim odrazom na početku showa

Pred natjecateljima „Života na vagi“ su nove eliminacije. Paško je na vaganju ostvario plus 1,6 kg te je pitanje hoće li mu to ostali kandidati oprostiti.

Marijana Batinić će ih dodatno šokirati informacijom da zapravo dvoje natjecatelja napušta show. Nakon eliminacija kandidati moraju odrađivati nove treninge, a čeka ih još jedan izazov – ovog puta riječ je o mentalnom, a ne fizičkom zadatku.

Naime, u posjet im ponovno dolazi Ana Bučević, motivacijski govornik, koja će ih suočiti s njihovim odrazom na početku showa i pokazati im koliko su napredovali.

Početak finalnog tjedna „Života na vagi“ gledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

1/36

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije