Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatke brige

Kandidati s 80 kuna moraju pripremiti dva deserta

Foto: RTL
03.10.2017.
u 15:34

Kandidati u showu "Tri,dva, jedan - kuhaj!" večeras moraju proći slastičarski test i imaju ograničen budžet.

Svaki natjecateljski par showa "Tri,dva, jedan - kuhaj!" mora pripremiti dva deserta u 60 minuta, a da pritom ne premaši budžet od 80 kuna za oba deserta!

Drugi je dan „budžet kuhinje“ pa kandidati moraju paziti da njihovi troškovi budu što skromniji, a recepti što kreativniji i ukusniji. Žiri smatra da je pred njima jedan zahtjevni zadatak s obzirom na to da imaju vrlo ograničen budžet za pripremu deserta.

Upravo zbog toga će se večeras na meniju naći jednostavne slastice poput palačinki, šnenokli, raznih pita i štrudli. Parovi koji su jučer bili bolji imat će priliku pripremati deserte koje sami odaberu, dok će lošiji parovi morati pripremati „pobjedničke recepte“ - recepte koje su za njih pripremili jučerašnji pobjednici.

Najveće nezadovoljstvo zadatkom pokazat će Silvijana i Marica, koje smatraju kako su im baka i unuka zadale recepte za kolače iz 1948. godine te smatraju da bi same smislile puno bolje deserte. Morana i Domagoj borit će se s receptom Bade i Toce, dok će se Andrej i Marijan boriti općenito s pripremom slastica jer ih kod kuće nikada ne rade pa je to za njih jedna velika nepoznanica i pravi izazov.

Hoće li kandidati uspjeti spasiti situaciju i napraviti fantastične recepte ili će žiri večeras jesti samo brašno s vodom i šećerom, pogledajte večeras u 21 sat na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije