Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SETU RTL-OVA REALITYJA

Kandidati će učiti glagoljicu i kovati, 
a spavat će na slami

Anno Domini
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/17
10.08.2016.
u 11:47

Posjetili smo gradinu pokraj Karlovca u kojoj će u uvjetima iz 925. od petka bez vode i struje živjeti 16 kandidata showa 'Anno Domini'

Kralj Tomislav, kojeg će glumiti Marko Vulić, u gradini Ribnik nedaleko od Karlovca bit će domaćin 16-ero kandidata koji će u petak, kada počinje snimanje realityja “Anno Domini Ljeta gospodnjeg 925.”, otputovati 1000 godina u povijest.

Više od 40 kamera pratit će ih u prvom takvom showu kod nas koji je spoj realityja i dramskih elemenata, a oni će morati pokazati spretnost u uvjetima bez današnje tehnologije. Umjesto rasvjete, imat će na raspolaganju 5000 svijeća od pčelinjeg voska i prilagođenu svjetlost mjesečine, dok će im od hrane biti dostupna samo ona koja je bila poznata prije Kolumbova otkrića Amerike, a ona je nutricionistički vrlo jednolika.

Sami će raditi kruh od heljde, a jedna od glavnih namirnica bit će svinjska mast. Učit će glagoljicu i latinski jezik koji će im biti potrebni za izvršavanje zadataka koji će najsnalažljivije odvesti prema vrlo velikoj novčanoj nagradi.

Spavat će na slamaricama, živjeti bez vode i sapuna. Hranu će kuhati na otvorenom ognjištu u autentičnom posuđu od keramike i drveta, a jedno od najbitnijih mjesta je kovačnica gdje će učiti kovati oruđe pa i britvu.

Dio će vremena provoditi i u šumi te na rijeci gdje ih čekaju brojni izazovi. Zbog slabog osvjetljenja od svijeća i baklja, većinu vremena rabit će se filmska tehnologija snimanja i dronovi, dok će se kamere kakve smo imali priliku gledati u drugim realityjima rabiti samo za kontrolu. Osim viteza i kralja Tomislava, prijavljene će kroz show nekoliko mjeseci voditi Antonija Blaće.

>> Najpoznatiji Big Brother par izrekao sudbonosno 'da'

Komentara 2

BJ
Bjelovar112
13:47 10.08.2016.

Svi ti Sou programi izmisljeni su za ljude koji vec imaju prihode . Sto po tim souima ne stave Nezaposlene i neka im daju dnevnicu od ukupne nagrade pa bi i ta nagrada bila upola manja a mi bi barem to gledali jer su to normalni ljudi koji zive oko nas i ne glumataju kremu koja nisu

M3
Miške 3
18:44 10.08.2016.

Antonija Blače može voditi samo Big Brother iz Srbije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije