Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manekenska građa

Kanadski premijer nakon Ivanke Trump zaludio je žene diljem svijeta ovom fotkom

 Justin Trudeau
Foto: PA/Pixsell, Twitter
1/3
25.02.2017.
u 15:51

Fotografija na kojoj je u prvom planu stražnjica Justina Trudeaua postala je hit na društvenim mrežama, a žene diljem svijeta hvale njegov seksi izgled

Trenutak u kojem Ivanka Trump zavodljivo gleda kanadskog premijera Justina Trudeaua dok je bio gost njenog oca u Bijeloj kući, postala je viralni hit. Otkako je ta snimka preplavila internet zgodni premijer pod povećalom je i svi sve više pričaju o njegovoj manekenskoj građi i ljepoti, a sve manje se njegovo ime nalazi među političkim temama.

Nakon što su uhvatili Ivankin pogled pun požude,  još je jedna Justinova fotografija postala hit, a prvi ju je primijetio glumac i komičar Alec Mapa.

- Dosta je bilo loših vijesti, evo vam fotografija stražnjice Justina Trudeau. Nema na čemu - napisao je Alec.

Premijeru je na ovoj  fotografiji, što zbog kuta snimanja, što zbog uskog kroja hlača koje je nosio, stražnjica bila u prvom planu.

Slika se počela širiti  društvenim mrežama, a žene diljem svijeta hvale seksi pozadinu kanadskog premijera. 

Mišičavo tijelo premijer ima zahvaljujući boksu i jogi koje redovito vježba.  

 

>>Ovim je potezom Ivanka Trump razbjesnila Amerikance

>>Kupci bojkotiraju modnu liniju Ivanke Trump

Komentara 11

IS
Iskra1
18:27 25.02.2017.

Ivanka Trump je isto udata za vrlo handsome man. Kako ste vi vidjeli da je izgubila moždane kad je vidjela Trudoa? To mogu vidjeti samo seksualno uskraćeni. Jedite se.

SV
svojaja
16:47 25.02.2017.

Zijeeeeeeeeeeevv!!!

ST
Stipan
18:26 25.02.2017.

Kanadski premijer je vanbračni sin od Fidela Castra. Muljaroš na oca , a Ivanka ne voli komunjare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije