Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
melem

Kaliopi predstavila novi album, podržale je Severina, N. Ukraden...

kaliopi (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/13
01.05.2013.
u 14:18

Suradnja s bivšim suprugom Romeom Grillom za Kaliopi je bila i više nego odlična kombinacija

Makedonska diva Kaliopi u društvu mnogobrojnih prijatelja, kolega glazbenika i obožavatelja u zagrebačkom klubu Green Gold održala promociju albuma \'Melem\'

- Ja sam svoj melem za dušu pronašla u ovome albumu, nadam se da ćete i vi pronaći onaj pravi melem – ovim riječima makedonska diva Kaliopi pozdravila je mnogobrojne prijatelje, kolege glazbenike, te svoje vjerne obožavatelje na promociji albuma Melem u zagrebačkom Green Gold Clubu.

Među poznatijim imenima koji su došli podržati Kaliopi su Severina, Tereza Kesovija, Kemal Monteno, Teška industrija, Ana Rucner, Neda Ukraden, Marina Tomašević, Baruni i, Mladen Burnać. Kalipi je svojim glasom, ali i pjesmama sa novog albuma kao što su \'Vučica\', \'Melem\', \'Mrvica\' i \'Lokomotiva\' digla sve prisutne na noge. Otkrila je da je suradnja sa svojim bivšim suprugom Romeom Grillom bila i više nego odlična kombinacija, što je rezultiralo odličnim albumom Melem u izdanju diskografske kuće Hit Records, koja je izdala i prethodna dva albuma Kalipi.

Ispred Hit Recordsa nekoliko riječi rekao je i veliki Kaliopin prijatelj Miroslav Rus, koji je naglasio kako je iznimna čast u diskografskoj kući imati izvođača poput Kaliopi, koja iza sebe ima uspješnu dugogodišnju karijeru, a pred sobom album i pjesme koja mnogo obećavaju. U jednom trenutku se i našalio, pa je rekao kako Kaliopi ima više prijatelja u Zagrebu od njega samoga.

>> Kaliopi: Mogu se zamisliti i u trećem braku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije