Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava inspiracija

Kakva zavidna transformacija! Marica iz ŽNV pozirala u uskoj odjeći i pokazala koliko se promijenila

Foto: RTL
1/5
16.12.2020.
u 21:00

Pozirala je u uskoj majici i tajicama, te dokazala da se rad i trud stvarno isplati. U borbi s kilogramimam nakon showa definitivno joj je pomogla i kućna traka za trčanje koju je kupila, no i treninzi koje je odrađivala kod prijateljice Melite.

Kandidatkinja četvrte sezone ''Života na vagi''' Marica Korolija bila je među finalistima, no nije usijela odnijeti pobjedu. To joj nije umanjilo želju za uspjehom i daljnjim napretkom, a sada je objavila fotografiju na kojoj se vidi koliko se stvarno promijenila nakon showa.

Pozirala je u uskoj majici i tajicama, te dokazala da se rad i trud stvarno isplati. U borbi s kilogramimam nakon showa definitivno joj je pomogla i kućna traka za trčanje koju je kupila, no i treninzi koje je odrađivala kod prijateljice Melite. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Korolija otvoreno je progovorila o teškim situacijama koje je proživjela u životu. U showu je progovorila i o teškim odnosima u obitelji, a nakon izlaska, kaže, situacija je još gora – Situacija nije bolja. Čak štoviše, gora je, ali bila sam spremna na to. Vrijeme liječi sve pa se možda i to popravi. Nema više polovičnih odnosa u mom životu. Ili jesi ili nisi uz mene, nema ništa između, ni ništa manje, jer ne zaslužujem manje – kazala je za RTL Marica koja je nakon izlaska odlučila da će se još više posvetiti sebi te je izgubila dodatnih 18 kilograma. 

Inače, u showu je izjavila kako je imala dva iznimno traumatična iskustva te priznala da 14 godina nije imala vremena procesuirati to niti plakati.  – Imala sam negdje oko 16 ili 17 godina. Mama me nazvala na mobitel, bilo je dva ujutro i rekla da brzo dođem preko u kuću u štagalj jer brat nije dobro. Dotrčala sam, rekla mami da nas ostavi na samo, i u suzama se brzo popela po lojtri kako bi ga spustila s omče jer je visio na rubu želeći se ubiti. Uspjela sam mu odbaciti omču s vrata i nagovoriti ga da se spusti sa mnom dolje – kazala je i dodala da to nije jedino užasno iskustvo koje je proživjela.

– Tu noć, prijateljica mi je rekla da će se ubiti, a ja sam bila umorna od posla pa nisam ostala s njom jer je nisam shvaćala ozbiljno, no ujutro oko pet su me probudili i rekli da se bacila pod vlak – rekla je i naglasila da ju je još više potreslo ono što joj je prijateljičina majka rekla nakon svega. – Više me šokiralo to što je njezina mama komentirala da bi ona danas bila živa da sam ostala s njom. To me jako pogodilo i tu se promijenilo nešto u mojoj glavi, no nisam imala vremena procesuirati to. Ja 14 godina nisam imala vremena plakati – kazala je Marica.

 

 

Komentara 4

ST
Starotopoljanin
12:42 17.12.2020.

ovo je nevjerojatno,toliko kila skinuti a i nositi pola svoga vijeka.sa upornoscu i pomoci trenerice i trenera iz sova koji su ti pomogli .kao i psiholozima nutricistima danas izgledas fantasticno.samo tako nastavi i dalje i jos skini desetak kila ii bit ces ljepotica hrvatske.zaboravi na sve zivotne teskoce koje si prosla i zivi svoj normalan zivot uz puno srece,ti zelim.

PU
paul-umpe
06:13 17.12.2020.

jos 15 kg i to je to.

Avatar Tombstone
Tombstone
03:40 17.12.2020.

A kaj reci nego svaka cast. Bravo curo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije