Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 PECI

Kakva večer: Žiri podijelio čak sedam desetki!

3,2,1 peci
Foto: RTL
1/4
19.12.2017.
u 00:15

Barbara i Mara se, zahvaljujući još jednoj Aninoj desetki za zdrave okruglice, polako penju na tablici ukupnih bodova te sada s 53 boda stoje uz bok Kim i Bojanu te Žanamari i Mariju Perčiću (čije je zdrave okruglice Špiček nagradio desetkom).

Tomislav Špiček i Ana Marcelić postavili su rekord – u ponedjeljak navečer dodijelili su dosad najveći broj desetki u specijalnom izdanju showa 'Tri, dva, jedan – peci!'. Barbara Nola i njezina kći Mara dobile su ih čak tri!

S obzirom da su imali praznog hoda prilikom izrade panna cotte, kandidati su pola sata prije isteka zadanog vremena dobili još jedan zadatak. Žiri je tako imao priliku kušati i ocijeniti dva deserta – Špiček i Ana su savršene panna cotte Barbare i Mare Nola, Kim Vesron i Bojana Jambrošića te Nele Kocsis i Snježane Mehun ocijenili desetkama, dok su čak dvije desetke dobile zdrave okruglice od suhog voća i kokosove masti.

Barbara je skakala od sreće zbog dvije desetke, a Snježana zahvalila Ani na „poticajnoj“ najvišoj ocjeni:

„Ana nam je dala desetku jer je svjesna da kuhamo dotjerane, da smo na štiklama i da smo si čak stavile umjetne trepavice što je dodatna otežavajuća okolnost.“

Barbara i Mara se, zahvaljujući još jednoj Aninoj desetki za zdrave okruglice, polako penju na tablici ukupnih bodova te sada s 53 boda stoje uz bok Kim i Bojanu te Žanamari i Mariju Perčiću (čije je zdrave okruglice Špiček nagradio desetkom).

U utorak ih čeka posljednja šansa za ulazak u polufinale. Tko će se pridružiti Orneli Vištici i Josipi Bortiek Klobučar te Petru Ćiritoviću i Borku Periću u borbi za titulu najboljeg slastičarsko-amaterskog para među poznatim osobama? Odgovore ćemo doznati već sutra, u utorak, 19. prosinca u 22:05 na RTL-u!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije