Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog zdravlja

Kakva transformacija voditelja, smršavio je čak 18 kilograma

Frano Ridjan
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
04.12.2019.
u 23:14

Frano Ridjan kaže kako nije bio na dijeti već su zdravstveni razlozi krivi što je izgubio tako puno kilograma i zbog zdravlja je promijenio način prehrane.

U emisijama uživo "Supertalenta" na Novoj TV gledatelji su primijetili kako elegantno i mršavije izgleda voditelj Frano Ridjan koji od ove sezone  s Igorom Mešinom vodi ovaj show. Bivši HRT-ovac smršavio je čak 18 kilograma, otkrio je to za Story.

Kako kaže u njegovom slučaju nije se radilo o klasičnoj dijeti već su zdravstveni problemi razlog zbog kojeg je toliko smršavio. 

-  Nažalost, nije riječ o klasičnoj dijeti nego o zdravstvenom problemu s akutnom upalom crijeva koji sam otkrio prije nekoliko godina, odnosno o ulceroznom kolitisu zbog kojeg sam morao prilagoditi prehranu. - ispričao je Frano.  Otkrio je i kako je morao promijeniti svoj jelovnik i izbacio je iz prehrane sve što se drugim ljudima obično nalazi na dnevnom meniju.

- Ne smijem jesti svinjetinu, piletinu, fermentirane proizvode i one s kvascem, maslac, ništa mliječno, peciva, jaja, slatko - sve ono što ljudi uzimaju zdravo za gotovo - ispričao je Ridjan. 

 

 

Dodao je kako je zato na svoj meni uvrstio proso, heljdu, teletinu, junetinu i voće koje godinama nije jeo. Kako je veliki obožavatelj pekarskih proizvoda ne skriva kako mu teško pada što to sada ne smije jesti. Ovi blagdani za Franu i njegovu suprugu Leu prolaze u slatkom iščekivanju jer im uskoro  stiže novi član obitelji. Franina supruga Lea uskoro će roditi njihovog drugog sina.

- Termin je odsad pa nadalje, ili će biti božićno dijete ili će tati doći kao dar za 35. rođendan 10. prosinca. Samo neka  je živ i zdrav - rekao je Frano i dodao kako je njegov stariji sin Mauro pričalica na tatu i veseli se bratu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije