Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotke su nevjerojatne

Koja razlika! Pjevačica pokazala isklesano tijelo i lice bez šminke u 43. godini

Foto: Profimedia
1/8
10.04.2021.
u 19:00

Nicole i njezin dečko Thom Evans otišli su na odmor proslaviti njegov rođendan, a nisu prpustiti snimiti nekoliko fotografija na kojima Scherzinger izgleda zaista odlično.

Pjevačica Nicole Scherzinger(42), bivša članica grupe The Pussycat Dolls na Instagramu je objavila fotografije s odmora na Havajima. Nicole i njezin dečko Thom Evans(36) otišli su na odmor proslaviti njegov rođendan, a nisu propustili snimiti nekoliko fotografija na kojima Scherzinger izgleda zaista odlično. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Maleni bijeli kupaći kostim naglasio je njezine obline i preplanulu put, a na fotkama na kojima joj se iz bliza vidi lice, vidi se a joj šminka uopće nije potrebna. 

 

Nicole često objavljuje fotografije s novim dečkom, a na ovom putovanju je dokazala koliko je stvarno zaljubljena, jer fizički kontakt između dvoje ljubavnika rijetko izostaje sa slika koje objavljuju. 

Bivša članica grupe Pussycat godinama je uporna u svojoj zdravoj rutini u koju su uključeni zdrava prehrana i odlasci u teretanu, a ne propušta ni satove joge, što je pokazala i na slikama na kojima je u pozama za meditaciju. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

 

Ključne riječi

Komentara 1

JA
japa
09:42 11.04.2021.

A naradila se "sirota"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije