Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije šminke

Kakva razlika! Ovako izgledaju poznati kada imaju problema s prištićima

Foto: Profimedia
1/4
05.09.2019.
u 17:53

Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus i Cameron Diaz samo su neki od slavnih koji vode ove teške borbe.

Iako se ponekad ne čini tako, problemi s kožom pogađaju i brojne holivudske face.

Iza blještavih svjetla i crvenog tepiha krije se manje lijepa strana brojnih javnih osoba. Glumica Cameron Diaz otvoreno je progovorila o svom problemu s kožom.

Foto: Profimedia

- Bila sam dijete s plakata zbog toga što sam mršava i nezdrava - i imala sam prištiće da to dokažem", rekla je Diaz. Glumica je prepričala svoje nezdrave prehrambene navike, koje su ju dovele do problema s kožom.

- Nisam shvatila da sve prženo, masno, procesuirano umjetno s**** pokreće hormonalni val koji je poslao moju kožu u jedan ludi grad - ispričala je za jedan strani časopis.

Pjevač Justin Bieber nedavno se na društvenim mrežama oglasio i napisao da je prolazio teško razdoblje u svom životu, a sve to bez sumnje je utjecalo i na njegov izgled.

Foto: Profimedia

- Počeo sam koristiti teške droge s 19 godina i iskorištavao sve svoje veze. Postao sam ozlojeđen, bez poštovanja prema ženama i ljut. Treble su godine da se udaljim od tih loših navika, popravim veze i promijenim navike u njima. Bog me blagoslovio s ovim nevjerojatnim ljudima koji me vole zbog mene - napisao je popularni pjevač.

Pjevačica Katy Perry, svima poznato lice s brojnih naslovnica časopisa, dugo se borila s ovim problemom.

Foto: Profimedia

- Jedna od mojih nesigurnosti je da imam ožiljke od akni, svesna sam toga pa ponekad nosim previše šminke da bih ih prekrila - rekla je za Elle Australia.

Miley Cyrus, pjevačica o kojoj se zbog razvoda u posljednje vrijeme često piše, je priznala da joj je loša koža bila veliki problem kad je bila mlađa te je otkrila da je sve prepustila profesionalcima nakon pokušaja upotrebe proizvoda kojima je svoje stanje još više pogoršala.

Foto: Profimedia

- Mislite da je to jedino što ljudi mogu vidjeti. Izmaknete kontroli, počnete posezati za bilo čim i završite tako da ste si zeznuli lice. Dopustite profesionalcima da to rade i nemojte si raditi ožiljke - upozorila je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije