Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li se njega?

Kakva promjena! Slamao je srca ženama, no nakon što je završio na crnoj listi, više ne izgleda ovako

Foto: Profimedia
1/8
13.01.2021.
u 09:20

Brendan je nedavno proslavio 52. rođendan, a čini se da se polako ponovno počinje probijati jer ga je redatelj Darren Aronofsky pozvao da u filmu ''The Whale'' odigra glavnu ulogu.

Glumac Brendan Fraser najpoznatiji je publici po ulozi u filmu "George iz džungle" koji je snimio 1997. godine.

Njegovo mišićavo tijelo bilo je  pravi mamac za žensku publiku koja je film gledala samo zbog Brendana i svih silnih scena u kojima je razgolićen. Brendan je glumio Georgea koji je u afričkoj džungli završio nakon što se tamo srušio zrakoplov, a Georgea je spasio majmun. No, osim Georgea, glumio je i u nekoliko filmova iz serijala Mumija, te su ga i oni, između ostalih, vinuli prema statusu megazvijezde. 

Brendan se nakon toga pojavljivao u još nekim filmovima i televizijskim serijama, no nije uspio postići isti uspjeh. Naime, u jednom intervjuu 2018. tvrdio je da ga je Hollywood stavio na crnu listu. Isto tako je priznao, za vrijeme #meToo pokreta, i da je imao neugodno iskustvo tijekom svojih početaka u toj industriji te da ga je novinar Philip Berk iz HFPA pokušao spolno zlostavljati.

Fraser je nedavno proslavio 52. rođendan, a čini se da se polako ponovno počinje probijati. Redatelj Darren Aronofsky pozvao ga je da u filmu ''The Whale'' odigra glavnu ulogu. Riječ je o filmu koji će se snimati prema scenariju off-Broadway predstave o čovjeku koji ima oko 300 kilograma, živi u zabačenom gradiću kao samotnjak i pokušava obnoviti vezu sa svojom kćeri. 

Foto: Profimedia

Inače, Brendana su nedavno paparazzi uhvatili u šetnji New Yorkom. Potpuno se promijenio, na prvu je bilo teško prepoznati da je riječ o nekadašnjem seks-simbolu. Ovaj glumac više nema tako mišićavo tijelo, a nabacio je i veliki broj kilograma. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:31 13.01.2021.

Vidim Joleta na reklami, lani ga snimili pored motokultivatora jer nije bilo koncerata pa će malo orat zemlju, strpi se Jole, proljeće samo što nije a koncerata i dalje nema pa možeš opet udarit po zemlji 🤠

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije