Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Kakva promjena! Ella slavi 30. rođendan, pratitelje iznenadila novim izgledom

Foto: Instagram
1/9
23.12.2020.
u 20:25

Naime, ponovno je promijenila boju kose, koja je donedavno bila smeđa s dva deblja plava pramena koji obrubljuju lice. U treće desteljeće se ipak odlučila zakoračiti s malo efektnijom bojom.

Influencerica Ella Dvornik danas je napunila 30 godina, na društvenim se mrežama pohvalila veliko promjenom izgleda. Naime, ponovno je promijenila boju kose, koja je donedavno bila smeđa s dva deblja plava pramena koji obrubljuju lice. U treće desteljeće se ipak odlučila zakoračiti s malo efektnijom bojom.

"Flirty & thirty. Ulazim u 30-te vatreno!!! Hvala na vašim prijedlozima za boju, bakrena je pobijedila" napsiala je uz fotku na kojoj pokazuje novu frizuru. 

Foto: Instagram screenshot

Pratitelji su je odmah nagradili lajkovima i komentarima.

"S ovom frizurom sličiš na glumicu Anyu Taylor-Joy", "Ista si Beth iz Daminog gambita", "Znači, kao frizer moram reći da je ovo top", "Tebi svaka boja stoji, ti si žena kameleon", pisali su joj između ostalog uz čestitke.

Ella je u posljednje vrijeme fokusirana na privatan život zbog čega je nedavno s objavom kasnio i njezin vlog. Dvornik se tada javila obožavateljima i otkrila što je uzrok kašnjenja. "Ljudi vlogmas će kasniti. U potrazi za kućom izmorila sam se i nemam snage montirati do 1 ujutro. Hvala na razumijevanju", napisala je na Instagram Storyju.Vlogmas je nova pošast kojoj su se okrenuli influenceri. Riječ je o postavljanju videosnimki osobne prirode na YouTube, od prvog prosinca pa sve do Božića. Ella je već u rujnu objavila kako se s obitelji namjerava odseliti iz Zagreba, najvjerojatnije u Istru.

"Imam sve manje strpljenja za Zagreb, želim što prije naći tu kuću koju ću nazvati domom. Korona mi nije nimalo pomogla u tom procesu koji je i ovako i onako naporan u našoj državi. Al čisto manifestacije radi i da pošaljem energiju u svemir pa mi se možda ostvari (jer sve drugo sam probala). Pronaći ću taj dom najkasnije do trećeg mjeseca! I evo upravo sam na putu OPET za Kvarner i Istru i držim fige da ćemo pronaći to što tražimo. I to su neke moje misli zadnjih par dana. To i naravno moja Pinterest ploča koja je prepuna kuhinja koje koštaju valjda više nego ta kuća", otkrila je nedavno Dvornik.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

GE
genadij
21:19 23.12.2020.

E pa tek sad o Eli? Već sam se zabrinul da joj se ni je kaj dogodilo. Rečite vi nama kak je spala, kaj je jela, kaj je pila, sad sam živnul!

GE
geler203
21:12 23.12.2020.

Tako pametna, školovana sa radnim iskustvom iza sebe. Čovjeku dođe milina poslušati njen savjet.

DU
Deleted user
21:29 23.12.2020.

Šteta što je na pokojnog Dina povukla u licu. Danijela, koliko god, danas, iritantna bila, je bila lijepa (i slatka) cura/žena. Ella nema ništa njeno (u licu). Šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije