Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slika i prilika

Kakva majka, takva kći – ne zna se koja je ljepša

Reese Witherspoon
Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
24.06.2017.
u 14:51

Osim što podsjećaju izgledom na poznate majke, lijepe nasljednice trude se i biti jednako uspješne, poput Kaie Gerber – kćeri Cindy Crawford

Kakva mama, takva kći – slobodno možemo zaključiti za mnoge slavne dame i njihove nasljednice koje im s godinama sve više nalikuju. Među njima se u posljednje vrijeme sve češće ističu jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena Cindy Crawford i 16-godišnja Kaia Gerber. Kaia je već snimila neke modne kampanje pa joj se već sada predviđa podjednako uspješna karijera.

Kao jaje jajetu

S majkom ljepoticom često uspoređuju i Ireland Baldwin, koja na svom profilu na Instagramu plijeni pozornost provokativnim fotografijama. Ispod njih često stoji komentar kako sliči majci Kim Basinger u mladim danima, a taj komentar ne smeta ni njezinu ocu, glumcu Alecu Baldwinu. I nekadašnja Chanelova muza, svestrana francuska umjetnica Vanessa Paradis i najnovija Lagerfeldova ljubimica, ujedno kći glumca Johnnyja Deppa, Lily-Rose Depp, mama i kći istoga su šarma i neporecive sličnosti, baš kao i glumica Reese Witherspoon i njezina Ava Phillippe, koju oskarovka ima s kolegom Ryanom Phillippeom.

Foto: Baxter/Press Association/PIXSELL

Slika i prilika tako su i bivša supruga Lennyja Kravitza i zvijezda “Cosby Showa” Lisa Bonet, te njezina kći Zoë Kravitz. Zapanjujuća sličnost iznenadila je i rock-publiku kada su se Courtney Love, nekadašnja supruga Curta Cobaina, i Frances Bean Cobain pojavile u kampanjama Marca Jacobsa.

Iako ona ima tamnu kosu, a njezina majka njeguje imidž prkosne plavuše, može se reći kako je i Lourdes Maria slika i prilika mame Madonne. Kraljica popa najstariju nasljednicu dobila je u braku s Guyem Ritchiejem, s kojim ima i sina Rocca. Njih su dvije svojom sličnošću posebno inspirirale InStyle, koji je prikazao devet zajedničkih fotografija, snimljenih u različitim prilikama. Osim fizičke sličnosti, sasvim je jasno kako Madonna i Lourdes imaju sličan ukus i u odijevanju.

I Hrvatice sliče

Na domaćoj sceni nemoguće je ne primijetiti kako kći Vjekoslave i Tončija Huljića Hana fizički podsjeća na svoju uspješnu i poznatu majku. Tako su se spisateljica tekstova iz Splita i mlada glazbenica pojavile na proslavi trećeg rođendana trgovine Lei Lou, dizajnerice Aleksandre Dojčinović, u njihovu rodnom Splitu te privlačile pozornost.    

Komentara 4

IL
ilijan
15:04 24.06.2017.

Onda kakva je Kolindina kći...!?

SK
skylar22
16:50 24.06.2017.

Lourdes nije kčer Ritchija nego Carlosa Leona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije