Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DOMAĆI BECKHAMOVI'

Kakva ljubav! Pet godina starija cura našeg reprezentativca oduševila darom za njegov rođendan

Foto: Instagram
1/11
21.09.2020.
u 13:47

Proteklog vikenda nogometaš Duje Ćaleta-Car proslavio je 24. rođendan.

Naš nogometaš Duje Ćaleta Car i njegova djevojka Adriana Đurđević nakon ljetovanja u Hrvatskoj vratili su se u Francusku, gdje ih oboje čekaju obveze. Međutim, prije nego počne jesenska vreva zbog dnevnih zadataka, jedan od najljepših hrvatskih parova odlučio se na slavlje.

Naime, Duje je proteklog vikenda imao 24. rođendan, za koji se pet godina starija Adriana potrudila, a dio svog truda i rođendanske atmosfere podijelila je s fanovima na Instagramu.

Foto: Instagram screenshot

– Moj rođendanski dečko! – napisala je ispod fotografije na kojoj ona i Duje poziraju u bijelo-plavim nijansama okruženi slavljeničkim rekvizitima, svijećama, tortom na tri kata i darovima. Na ukrasnom stolu u okviru je pisalo "Volim te, 24", a prostoriju su ispunjavali baloni i njihove zajedničke fotografije na visećim špagama.

Reprezentativac je svoj dan proveo u društvu dugogodišnje djevojke, koja je po zanimanju odvjetnica. U komentarima ispod pristiglih čestitki, Duje je svima zahvalio na brojnim lijepim željama koje još uvijek ne prestaju stizati. Inače, Duje i Adriana žive u Francuskoj, gdje on igra za nogometni klub Marseille. 

1/4

On tamo boravi već dvije godine, a kada je bilo sigurno da odlazi igrati za Marseille, Adriana je bez razmišljanja spakirala kovčege i preselila se u Francusku, kako bi mu bila oslonac i podrška. Svaki slobodan trenutak provode zajedno, a o tome svjedoče brojne zajedničke fotografije s putovanja diljem svijeta.

Komentara 7

FE
ferreyra
14:57 21.09.2020.

Kakav kičeraj a proslava rođendana je nivou osnovaca

GE
george34
14:56 21.09.2020.

Ne kužim? A tko su ovi?

SA
sani1
14:01 21.09.2020.

I ova se dobro prodala, pardon, udala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije