Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavne priče

Kako je show 'Ljubav je na selu' popravio našu demografsku sliku

Foto: RTL
1/8
06.10.2017.
u 23:23

Zahvaljujući RTL-ovom showu mnogi kandidati su pronašli svoje srodne duše, a mi vam otkrivamo tko se sve dosad vjenčao i zasnovao obitelj

U ovoj sezoni čak tri para su se spojila i pronašla srode duše zahvaljujući RTL-ovom showu "Ljubav je na selu".

Voditeljica Marijana Batinić kaže kako je ova sezona donijela najviše ljubavnih parova, a mi smo se odlučili prisjetiti kandidata koji su u prijašnjim sezonama pronašli ljubavnu sreću u ovoj emisiji, okrunili je brakom i postali roditelji.

Mato Smolčić iz Ratkovca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane prvi je par koji je pronašao ljubav zahvaljujući RTL-ovom showu "Ljubav je na selu" i ubrzo su izmijenili bračne zavjete. Nikolina se u Matu zaljubila kad ga je vidjela u showu i mami je odmah rekla da će joj on biti zet. Vjenčali su se nakon sedam mjeseci poznanstva i na svadbi je bilo 400 uzvanika. Mato i Nikolina imaju dvoje djece. Još jedna ljubavna priča dobila je sretan kraj, iako na početku nije izgledalo da će završiti sretno.

Nikolina Bunčić i Stjepan Pavlić zaljubili su se u "Ljubavi na selu" i odnos im je bio turbulentan, ali pronašli su na kraju zajednički jezik i ljubav je pobijedila. Među 170 uzvanika na njihovoj svadbi bila je i voditeljica showa Marijana Batinić. Par živi u Gredi pokraj Siska i imaju dvoje djece. 

Tomislav i Karolina Copić danas su sretan bračni par zahvaljujući RTL-ovom showu i imaju jedno dijete.

Show je spojio i Mihaela Sklizovića i Saru Hrnčić koji su se zaručili pred kamerama RTL-ove emisije. Još uvijek se nisu vjenčali ali postali su roditelji malog Borne. 

U petoj sezoni je otkačena Ličanka Dragana Vojnović na svom imanju ugostila Nemanju Blanuša. Njihov odnos na početku je izgledao kao odnos mačke i miša, ali Nemanja je na kraju ukrao Draganino srce. Par se vjenčao i imaju kći Saru.

Ante Dogan i Karolina Žalac upoznali su se zahvaljujući showu. Ante nije dobio dovoljno pisama i nije prošao dalje u show, ali zaintrigiralo ga je Karolinino pismo, našli su se, sprijateljili i oženili prošle godine u Imotskom.

Nove zgode i nezgode farmera gledatelje RTLa očekuju već idući tjedan. 

1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije