Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi u nevjerici

Kako će joj ovo dopustiti? Britney Spears navodno je sljedeća kod Oprah za detaljni intervju

Foto: Instagram screenshot
1/11
24.03.2021.
u 23:30

Nakon izlaska spomenutog dokumentarca, pjevačica je bila oduševljena valom podrške i ljubavi svojih obožavatelja i kolega koje su stizale tjednima nakon premijere, a negodovanje koje je izrazila javnost zbog ugovora po kojemu njezin otac Jamie Spears već 13 godina kontrolica njezin život, financije i sve odluke, potaknula ju je da ispriča svoju stranu priče

Pop zvijezda Britney Spears (39) navodno je voljna progovoriti o svojoj životnoj priči koja je okupirala svijet posljednjih mjeseci, pogotovo nakon izlaska šokantnog dokumentarnog filma "Framing Britney Spears" u kojemu se progovorilo o skrbništvu s  kojim se pjevačica bori godinama. Ali, samo po njezinim uvjetima.  

Nakon izlaska spomenutog dokumentarca, pjevačica je bila oduševljena valom podrške i ljubavi svojih obožavatelja i kolega koje su stizale tjednima nakon premijere, a negodovanje koje je izrazila javnost zbog ugovora po kojemu njezin otac Jamie Spears već 13 godina kontrolica njezin život, financije i sve odluke, potaknula ju je da ispriča svoju stranu priče, a potencijalno i voditeljici Oprah Winfrey koja je posljednjih dana u javnosti zbog intervjua desetljeća s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa, princem Harryjem i Meghan Markle, piše Entertainment Tonight. 

"Britney je razmišljala o tome da progovori o svojoj prošlosti, uglavnom zato što ne želi da njezinu priču priča netko drugi", rekao je izvor blizak pjevačici za ET.

"Oduvijek joj je bilo mrsko davati intervjue, ali ako bi poduzela taj korak, Oprah bi najvjerojatnije bila prvi izbor", dodao je i kazao da je Britney u posljednje vrijeme puno sretnija i oni najbliži pjevačici smatraju da je to zbog podrške fanova.

Podsjetimo, obožavatelji kraljice popa odmah su se po izlasku intervjua s Harryjem i Meghan na društvenim mrežama izjasnili kako žele da idući intervju voditeljice bude upravo s njom. 

VIDEO>> Omiljeni par trenera iz Života na vagi: “Uvijek se pitaš jesmo li dovoljno učinili, jesmo li mogli više... Ali uvijek smo imali vjere u kandidate!”

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije