Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preljubnik

Kakav udarac za sestru Kardashian: Njezin partner ljubavnicu je ucjenjivao ovim porukama

06.12.2021.
u 23:00

Tristan Thompson nudio je svojoj ljubavnici 75 tisuća dolara u zamjenu za njezinu šutnju o njihovoj aferi i djetetu koje će im se roditi ovaj mjesec.

Khloe Kardashian doživjela je novi udarac od svog partnera Tristana Thompsona s kojim ima trogodišnju True. Njihova veza prvo iskušenje je doživjela kada je članica reality obitelji Kardashian - Jenner bila u devetom mjesecu trudnoće i tada su brojni tabloidi prenijeli informaciju kako je Tristan imao aferu s drugom ženom i cijela priča izašla je u javnost u zadnjim danima Khloeine trudnoće i zbog ovih informacija je dobila i trudove.

Nakon što im se rodila kći True par je imao razne faze u svom odnosu od prijateljskog odnosa pa do toga da su opet bili i par. U realityju "Keeping up with the Kardashians" Khloe je u zadnjim nastavcima branila Tristana i nije tada ni slutila kakvo će joj neugodno iznenađenje prirediti i opet upropastiti njihov odnos. Naime, Daily Mail je otkrio kako je u ožujku ove godine Tristan imao novu aferu s privatnom trenericom Maralee Nichols koja će ovih dana roditi njegovo dijete. Poznati košarkaš ovaj preljub je pokušao sakriti od javnosti i od Khloe ali nije mu uspjelo, a svoju ljubavnicu pokušao je ušutkati nudeći joj novčani iznos od 75 tisuća dolara. Daily Mail objavio je neke od poruka koje je Tristan slao ljubavnici, u jednoj tako piše:

- Moji se osjećaji nisu promijenili i ne želim biti dio svega. A ako misliš da će ti ovo dijete donijeti novac, griješiš. Svjesna si da se povlačim ove sezone. Ovo je Teksas pa će ti alimentacija biti nekoliko stotina dolara. Bolje ti je da uzmeš 75 tisuća koje ti nudim jer inače nećeš dobiti niti približni iznos i imat ćeš dijete s ocem koji neće biti uključen u njegov odgoj i s nekoliko stotina dolara mjesečno. Khloe se nije oglasilo o ovoj situaciji, ali sigurno je ostala u šoku kada je saznala za novu aferu svog dečka.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:28 07.12.2021.

što možemo zaključiti iz ovog članka? "vuk dlaku mijenja, ćud nikad"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije