Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje na jahti

Kakav romantik! Ova poruka krije se iza ogrlice koju je Ben poklonio Lopez za rođendan

Foto: profimedia
1/6
01.08.2021.
u 23:00

Glumac i redatelj Ben Affleck svojoj voljenoj je poklonio ogrlicu s nekoliko privjesaka, a odlučio se kako za privjesak cvijeta koji nosi posebnu poruku.

Mnogi još uvijek sumnjaju kako je obnovljena romansa Jennifer Lopez i Bena Afflecka dobar marketinški trik, ali geste glumca i pjevačice ih svakodnevno demantiraju. Romantični Ben odlučio je iznenaditi Jennifer posebnim nakitom za njezin 52. rođendan i on sam je sudjelovao u dizajnu ovog nakita.

Za People je osnivačica brenda Foundrae Beth Bugdaycay objasnila kakva romantična poruka se krije u ovom nakitu. Naime, 48-godišnji glumac i redatelj svojoj voljenoj je poklonio ogrlicu s nekoliko privjesaka, a odlučio se kako je ispričala Bugdaycay za privjesak cvijeta koji se hrane strašću te cvjetaju bez obzira na nedaće koje ih zadese i uz cvijet je odabrao i trn koji simbolizira rizik zbog ljubavi. Tu ogrlicu J Lo je nosila i na proslavi svog rođendana koji je uz Bena i prijatelje proslavila na jahti u St. Tropezu, a nakon toga društvo je nastavilo krstarenje prema Italiji.

Lopez i Affleck prvi put su u vezi bili 2002. godine i nekoliko mjeseci nakon početka romanse objavili su zaruke. Planirano vjenčanje 2004. godine nije se dogodilo jer je par raskinuo zaruke, a sada su opet zajedno i mnogi vjeruju kako će ovaj put ipak završiti pred oltarom.

VIDEO: Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije